Connect with us
arest-18092015

Știri

Personalitati celebre care au ajuns in arest

Nu doar oamenii obisnuiti au probleme cu legea, si vedetele sau personalitatile celebre au ajuns la un moment dat in arest.

Dincolo de viata tumultoasa din lumina reflectoarelor, personalitatile celebre s-au confruntat si ele cu probleme reale, unele dintre ele ajungand chiar in arest.

Iata un top al celor certati cu legea!

1. Axl Rose

Axl Rose este solistul si singurul membru original din componenta celebrei trupe de rock Guns N’ Roses. Impreuna membrii formatiei s-a bucurat de succes si recunoastere la sfarsitul anilor 1980 si inceputul anilor 1990, cu piese precum ,,November rain” sau ,,Don’t cry”. Lucrurile nu au fost tot timpul roz pentru Axl. In luna iulie a anului 1980, in jurul varstei de doar 18 ani, el era arestat de politia din Lafayette, Indiana.

sursa foto: ultimateclassicrock.com

sursa foto: ultimateclassicrock.com

2. Janis Joplin

Nici regretata cantareata Janis Joplin nu a avut un cazier curat. Joplin este considerata unul dintre cele trei superstaruri ale generatiei ,,flower power”, alaturi de Jimi Hendrix si Jim Morrison. Cunoscuta pentru cantecele sale precum ,, Summertime” si ,,Cry baby”, artista a ajuns in arestul politiei in luna noiembrie a anului 1969, in Florida. Joplin a fost acuzata de tulburarea linistii publice dupa ce a folosit cuvinte obscene la adresa politistilor in timpul unui concert pe care il sustinea pe scena.

Sursa foto: themost10.com

Sursa foto: themost10.com

CITESTE SI: ULTIMELE CUVINTE ALE UNOR PERSONALITATI CELEBRE AFLATE PE PATUL DE MOARTE

3. Johnny Cash

Johnny Cash, considerat a fi unul dintre cei mai influenti muzicieni americani ai secolului XX, a avut si el probleme cu legea. Cunoscut pentru melodia ,,Hurt” pe care a scris-o cu putin timp inainte sa moara, cantaretul a ajuns si el in arest. In luna octombrie a anului 1965, agentii americani de politie au gasit asupra lui Cash sute de pilule stimulative si tranchilizante, la vremea aceea ilegale.

Sursa foto: themost10.com

Sursa foto: themost10.com

4. Jimi Hendrix

Jimi Hendrix este considerat unul dintre cei mai mari chitaristi rock din lume, stilul sau nou, la acea vreme, de a canta la chitara electrica a influentat majoritatea chitaristilor moderni. Cu toate acestea, in luna mai a anului 1969 a fost arestat de politie in Aeroportul International din Toronto pentru posesie de heroina si hasis.

Sursa foto: themost10.com

Sursa foto: themost10.com

5. Jim Morrison

Jim Morrison a fost regizor si solistul vocal al celebrei formatii rock The Doors. Cunoscut pentru cantece precum ,, Light my fire” sau ,, Riders in the storm”, Morrison a fost arestat in anul 1970, de catre autoritatile din Florida, pentru indecenta si blasfemie.

Sursa foto: themost10.com

Sursa foto: themost10.com

6. Bill Gates

Celebrul fondator al companiei Microsoft, Bill Gates a avut si el probleme cu leagea si a ajuns in arest in New Mexico in anul 1977 din cauza depasirii vitezei regulamentare.

Sursa foto: themost10.com

Sursa foto: themost10.com

Ce parere ai despre faptele acestor celebritati care au ajuns in arest?

Sursa foto: themost10.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top