Connect with us

Știri

Peste 90 de trenuri anulate pe 7 ianuarie și întârzieri mari în Gara de Nord

CFR a anulat sâmbătă peste 90 de trenuri. Cele mai multe dintre ele fac legătura între București și Estul țării. Totodată, în Gara de Nord, trenurile continuă să aibă întârzieri masive.

Update, ora 16.42: Numărul de trenuri anulate la CFR a ajuns la 93. De asemenea, au fost anulate unele curse și pentru ziua de duminică. Puteți consulta lista AICI.

Circulaţia feroviară este în continuare adaptată condiţiilor meteo nefavorabile pe raza a patru regionale: Bucureşti, Craiova, Galaţi, Constanţa, spun reprezentanţii CFR Călători.

Astfel, din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic pe reţeaua din România, s-a luat decizia anulării a 93 de trenuri pentru a facilita accesul utilajelor de intervenţie şi pentru prevenirea unor situaţii de nesiguranţă pentru călători.

Stire initiala

CFR a decis să anuleze cele 56 de trenuri, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Reprezentanții companiei feroviare au anunțat că ă măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca prioritate circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă şi menţinerea legăturilor feroviare între localităţile mari.

„Pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri şi pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii, a fost redus numărul de trenuri, dar se asigură continuitate în graficul de circulaţie”, potrivit CFR Călători.

Întârzieri la trenuri pe 7 ianuarie

Sâmbătă dimineața, trenurile înregistrau întârzieri mari atât la sosiri, cât și la plecări, în Gara de Nord. Spre exemplu, trenurl IR 1592, venit din direcția Craiova, avea o întârziere de 240 de minute.

CFR le recomandă călătorilor să se informeze cu privire la trenuri, înainte de a pleca la drum. Aceștia pot face acest lucru la numerele de telefon publicate în stațiile, care se află și pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Informaţii Telefonice.

Totodată, ei pot afla informații despre circulația trenurilor, in timp real, folosind Trenul meu, sau camerele web disponibile în gări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top