Connect with us

Știri

„PESTE CADAVRUL MEU!” – Oana Zavoranu a luat aceasta decizie dupa scandalul din ultimele ore

Preotii care au inmormantat-o pe mama Oanei Zavoranu sunt contestati de Biserica Ortodoxa Romana. Oana Zavoranu, in schimb, i-a multumit preotului care a oficiat slujba de duminica si a dat un raspuns in legatura cu zvonurile privind deshumarea mamei sale pentru oficierea unei slujbe recunoscute si de Patriarhie.

UPDATE> Oana Zavoranu confirma ca nu a vrut nimeni de la Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane sa oficieze slujba de inmormantare a mamei sale.

„Peste cadavrul meu!”, aceasta a fost reactia pe care a avut-o Oana Zavoranu intr-o interventie telefonica la Antena 1. „O sa il mut pe tatal meu Banicioiu in partea din dreapta a cimitirului, langa mama”, a mai completat Oana.

CITESTE SI: SCANDAL SEXUAL LA MINISTERUL JUSTITIEI

Vedeta s-a declarat consternata de ”rautatea” Bisericii Ortodoxe Romane care il ataca pe preotul Gherasim Bratu, aflat in pensie de boala si i-a facut o propunere acestuia sa ii fie duhvnoicul ei personal.

„M-ati facut sa plang din adancul sufletului, nu fiti trist. Vreau sa fiti duhovnicul meu de acum incolo”, l-a consolat Oana Zavoranu pe preotul Gherasim Bratu in direct. VEZI AICI INTREAGA POVESTE DESPRE LEGALITATEA INMORMANTARII MARIOAREI ZAVORANU

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top