Connect with us
Pod transformat în pârtie în orașul Ploiești. Cei pentru care vacanța s-a terminat au găsit o metodă ieftină de a se distra aproape de casă.

Știri

Pod transformat în pârtie în orașul Ploiești

Pod transformat în pârtie în orașul Ploiești. Cei pentru care vacanța s-a terminat iar Valea Prahovei este prea departe au găsit o metodă inventivă de a se bucura de ninsorile din ultimele zile. Astfel, un pod din Ploiești a devenit pârtie pentru săniuș.

Pod transformat în pârtie – incompetența autorităților transformată în loc de joacă

Zăpezile sub care se află România de vineri încoace nu au fost numai motiv de haos și cozi în trafic ci și de distracție. Cel puțin asta se întâmplă în zona de vest a orașului Ploiești. Acolo ar trebui să se afle un pod peste calea ferată care să facă legătura cu comuna Strejnic. Totuși, proasta gestionare a finanțelor face ca podul ce trebuia să fie gata în 2015, să fie și acum doar un șantier.

pod strejnic transformat in partie

Citește și: Traficul pe DN1, îngreunat. Aglomerație mare pe Valea Prahovei

Chiar și așa, asta nu i-a oprit pe copii din zonă să ia cu asalt podul pentru a-l transforma în pârtie. Fotografiile făcute de ploieșteni stau dovadă că urbea lui Caragiale nu duce lipsă de oameni cu spirit inovativ.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top