Connect with us
Poliția cere ajutorul populației. Ajută autoritățile să-l găsească. A evadat din închisoare, bărbat periculos

Știri

Poliția cere ajutorul populației. Ajută autoritățile să-l găsească. A evadat din închisoare, bărbat periculos

Poliția din Focșani este în alertă după ce un deținut în vârstă de 25 de ani a evadat, joi, de la un punct exterior de lucru din localitate Dumbrăvița. Bărbatul este condamnat definitiv la 5 ani de închisoare și își executa pedeapsa la Penitenciarul din Focșani.

Răvan Ionuţ Constantin, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru tâlhărie calificată, fără antecedente penale, a evadat de la un punct de lucru, dispariţia lui fiind sesizată în jurul orei 13.00.

„Deţinutul era clasificat în regim semideschis şi desfăşura activităţi lucrative la Pepiniera Ocolului Silvic Focşani, în localitatea Dumbrăviţa. În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces, posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipaje de căutare”, se arată într-o informare a Penitenciarului Focşani.

Tânărul care a evadat are 1,80 metri înălţime, are ochii verzi, păr şaten, sprâncene stufoase şi este atletic.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne care să analizeze circumstanţele care au dus la producerea evenimentului.

Toți cei care au informații în legătură cu deținutul evadat sunt rugați să sune la 112.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top