Connect with us
Poliția în alertă, după ce un bărbat a fost găsit într-un canal de irigații

Știri

Poliția în alertă, după ce un bărbat a fost găsit într-un canal de irigații

Cadavrul unui bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită a fost găsit, marţi, la limita dintre localităţile Cristeşti şi Oneaga. Poliția este în alertă pentru a stabili cum s-a întâmplat acest lucru.

Potrivit acestuia, cadavrul, care se afla într-o avansată stare de descompunere, a fost descoperit într-un canal de irigaţii.

Poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă atât pentru stabilirea identităţii bărbatului, cât şi pentru stabilirea cauzelor morţii. Ancheta se va derula în funcţie de concluziile medicilor legişti, care urmează să facă necropsia.

Tot astăzi, trupurile neînsuflețite a doi tineri au fost descoperite de către autorități.

După ce cadavrele a două persoane din comuna Mica, Județul Mureș, au fost descoperite, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş efectuează cercetări pentru omor şi ucidere din culpă.

O tânără în vârstă de 17 ani a fost găsită cu gâtul tăiat, iar un bărbat a fost găsit spânzurat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în data de 9 aprilie, la ora 23,10, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Târnăveni a fost anunţat, prin apel 112, că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană decedată.

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. Care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului fapte. Și a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului.

Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificat, într-o anexă a gospodăriei, şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare”, a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Procurorul Gheorghe Costea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a declarat, pentru AGERPRES, că cercetările sunt continuate de către procurori sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

„Se continuă cercetările până se vor clarifica împrejurările în care au decedat cele două persoane”, a arătat Gheorghe Costea.

Tânăra mersese în vizită cu copilul

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că femeia ucisă a mers în vizită, împreună cu copilul ei în vârstă de un an, la locuinţa bărbatului găsit spânzurat. Și că, întrucât nu s-a mai întors, o vecină a decis să o caute.

Acelaşi surse susţin că femeia a fost găsită cu o plagă tăiată la gât, în timp ce copilul era lângă ea.

CITEȘTE ȘI: Crimă în Argeș! Și-a ucis soția și a fugit. Cu cine a fost găsit supectul, toată familia este șocată
Crima din Brașov: Ce au găsit legiștii la autopsie. Avocatul criminalului vine cu noi informații înfiorătoare despre acesta
Crimă înfiorătoare! A ucis cu sânge rece patru persoane, ce pedeapsă a primit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top