Categorii Politic

Vasile Dîncu, despre acuzațiile lui Sebastian Ghiță: „Nici nu confirm, nici nu infirm”

Vicepremierul Vasile Dîncu a comentat declarațiile lui Sebastian Ghiță din înregistrarea difuzată miercuri de România TV, cu privire la petrecerea de la Sinaia, la care ar fi participat alături de acesta și Laura Codruța Kovesi.

Întrebat despre participarea la respectivul eveniment, el a spus: „Nici nu confirm, nici nu infirm”.

„E o chestiune privată. Nu am nimic de comentat. În plus, în perioada respectivă nu aveam nicio demnitate publică”, a afirmat Vasile Dîncu.

Fostul parlamentar Sebastian Ghiță a povestit că a participat la petreceri la Sinaia cu Laura Codruța Kovesi și Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu: „În perioada respectivă nu aveam nicio demnitate publică”

„Până atunci vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă îşi mai aduce aminte de petrecerea restrânsă din vila de la Sinaia. Petrecere în care dânsa cu domnul Dîncu şi cu mine şi chefuiam cu lăutarii şi cântam «La Chilia în port», varianta pentru statul de drept”, a spus Ghiţă în înregistrare.

Sebastian Ghiță a susținut, în înregistrarea difuzată miercuri de România TV, că DNA este un „instrument” prin care „mai marii zilei” încearcă întoarcerea votului dat de români în 11 decembrie. Acesta a precizat că a fost amenințat că îi vor fi trimise la închisoare rudele și prietenii dacă nu face un denunț împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, astfel încât acesta să nu poată deveni prim-ministru.

Fostul deputat Sebastian Ghiță este dispărut din data de 22 decembrie. Este dat în consemn la frontieră. În plus, Poliția Română spune că nu există date care să arate că a ieșit din țară.

Citește și: Liviu Dragnea, despre înregistrarea lui Ghiță: „Nu iau în râs declarațiile lui”

Sebastian Ghiță a apărut azi, 28 decembrie, într-un material înregistrat difuzat la postul său de televiziune. În acest material, fostul deputat susține că a cunoscut-o pe Laura Codruța Kovesi în sediile SRI.

Jurnaliștii România TV au explicat că patronul a lăsat această casetă în urmă cu o săptămână.

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More