Știri

Liviu Dragnea, despre înregistrarea lui Ghiță: „Nu iau în râs declarațiile lui”

Liviu Dragnea a comentat înregistrarea în care a apărut astăzi Sebastian Ghiță. Fostul deputat a lăsat să se înțeleagă că i s-a cerut să dea date despre președintele PSD.

Pasajul din înregistrare în care Sebastian Ghiță vorbește despre Liviu Dragnea.

Niciun argument şi nicio raţiune nu mă va mai putea face să tac. Ceea ce se întâmplă astăzi în România este o chestiune de nedescris. DNA-ul este instrumentul folosit de mai marii zilei şi de către interesele stăine pentru a zdrobi votul românilor. Liviu Dragnea a fost tot timpul campaniei sale şantajat şi ameninţat să nu devină prim-ministru. În ultima perioadă am fost şi eu vizitat de un avocat apropiat al DNA-ului care în mod direct mi-a spus că dacă fac nişte denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea, mai am o şansă. Mi s-a spus că dacă ştiu ceva despre familia lui Liviu Dragnea, răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA. Mi-au spus că îmi vor aresta fratele şi prietenii şi o să mă întâlnesc cu toţi la închisoare”, spune Sebastian Ghiţă în înregistrare.

Sebastian Ghiță, înregistrare-bombă în timp ce este dat dispărut

Sebastian Ghiță a apărut într-o înregistrare, la o săptămână de la dispariție. Liviu Dragnea a declarat că nu ia în râs aceste declarații.

Nu le iau în râs aceste declaraţii, pentru că din păcate nu sunt singurele informaţii de acest gen care au ajuns la mine. (…) Am primit din foarte multe părţi informaţii de la oameni cu care nu am vorbit niciodată în viaţa mea şi de care nici nu auzisem şi care mi-au transmis că au fost presaţi, întrebaţi, să spună ceva despre mine sau măcar să accepte să inventeze ceva despre mine. Această declaraţie asumată a lui Sebi Ghiţă mă pune pe gânduri serios şi ar trebui să ne pună pe gânduri serios pe toţi. Am înţeles că vor mai urma astfel de declaraţii şi eu zic să le urmărim cu atenţie”, a afirmat Dragnea.

Citește și: Sebastian Ghiță este dispărut, dar apare la televiziunea sa

Sebastian Ghiță a apărut astăzi într-o înregistrare difuzată de România TV. Jurnaliștii postului lui Sebastian Ghiță spun că acest material a fost lăsat de patron în urmă cu o săptămână.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More