Connect with us
A murit mama lui Mircea Geoană. Anunțul făcut de secretarul NATO

Politic

A murit mama lui Mircea Geoană. Anunțul făcut de secretarul NATO

A murit mama lui Mircea Geoană! Anunțul trist a fost făcut chiar de fostul lider PSD pe rețelele de socializare. Acesta a postat un mesaj emoționant în amintirea celei care i-a dat viață.

Mama lui Mircea Geonaă s-a stins din viață astăzi, 28 noiembrie 2020

Secretarul NATO a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj tulburător. Mama lui, Elena Iulia Geoană, s-a stins din viață astăzi. Acesta a avut numai vorbe de laudă la adresa mamei sale, pe care o caracterizează ca fiind un om blând și iubitor, dar și o prietenă fără pereche.

„Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi.Știu că toți cei care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun și că vor rosti o rugăciune în amintirea ei.
Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, este textul postat de fostul politician PSD.

Mircea Geoană, fost lider al Partidului Social Democrat, fost candidat la alegerile prezidențiale, fost ministru de externe și fost ambasador român la Washington, ocupă funcția de secretar general adjunct al NATO din 17 octombrie 2019.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top