Connect with us
Tatăl fostului premier Mihai Tudose este infectat cu coronavirus

Politic

A murit tatăl lui Mihai Tudose! Fusese diagnosticat cu noul coronavirus

A murit tatăl fostului premier Mihai Tudose. Acesta fusese diagnosticat cu noul coronavirus. Publicația locală Obiectiv Vocea Brăilei a scris că Constantin Tudose, tatăl europarlamentarului Mihai Tudose, a murit luni. Fostul premier a confirmat informația pentru Libertatea.

A murit tatăl lui Mihai Tudose! Fusese diagnosticat cu noul coronavirus

Tatăl fostului premier Mihai Tudose era infectat cu coronavirus. Constantin Tudose avea 80 de ani și boli preexistente. Corpul neînsufleţit va fi depus miercuri, 15 iulie, la ora 11.00, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin şi Elena. Înmormântarea va avea loc tot miercuri, 15 iulie, ora 13.30.

În urmă cu câteva zile anunțam că tatăl lui Mihai Tudose este infectat cu noul coronavirus. Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus. Potrivit Libertatea  medicul și-a făcut testul pentru coronavirus după ce a aflat că un pacient de-al lui, căruia îi asigura tratament la domiciliu în timpul liber, era deja infectat. Pacientul era tatăl fostului premier Mihai Tudose.

Din păcate, coronavirusul nu iartă pe nimeni, iar persoanele vârstnice sunt cele mai afectate. Ajuns într-un corp cu imunitatea scăzută și mai multe probleme de sănătate, acest virus poate face ravagii.

413 cazuri noi de COVID în ultimele 24 de ore

413 cazuri noi de COVID-19 s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, la 6.655 de teste efectuate.
Până astăzi, au fost confirmate 32.948 de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 1.901 au decedat.
Până astăzi, 13 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.948 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.552 au fost externate, dintre care 21.692 de pacienți vindecați și 1.860 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent, 573 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere. 17 persoane au decedat în ultimele 24 de ore, conform bilanțului autorităților. 16 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități.

La ATI, în acest moment, sunt internați 235 de pacienți.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top