Connect with us
Tatăl fostului premier Mihai Tudose este infectat cu coronavirus

Știri

Tatăl fostului premier Mihai Tudose este infectat cu coronavirus

Tatăl fostului premier Mihai Tudose este infectat cu coronavirus. Informația a fost confirmată de către politician, pentru ziarul Libertatea. Bărbatul are 80 de ani și boli preexistente.

Tatăl fostului premier Mihai Tudose este infectat cu coronavirus

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus. Potrivit Libertatea  medicul și-a făcut testul pentru coronavirus după ce a aflat că un pacient de-al lui, căruia îi asigura tratament la domiciliu în timpul liber, era deja infectat. Pacientul este tatăl fostului premier Mihai Tudose.
Din păcate, coronavirusul nu iartă pe nimeni, iar persoanele vârstnice sunt cele mai afectate. Ajuns într-un corp cu imunitatea scăzută și mai multe probleme de sănătate, acest virus poate face ravagii.

Mai mult de 99% din cei care au fost afectați de coronavirus, în Italia, erau persoane care sufereau deja de alte boli, potrivit unui studiu efectuat de Autoritatea naţională de Sănătate din Italia.
Și la noi, cei mai mulți dintre infectați sunt persoanele vârstnice, însă, chiar și așa, multe dintre ele au reușit să învingă virusul.

Din păcate, lucrurile nu au o direcție favorabilă românilor. Ieri a fost înregistrat un record negativ pentru țara noastră în ceea ce privește numărul de infectări.

Au fost 555 de îmbolnăviri în 24 de ore. Mai rău decât în perioada stării de urgență

Până ieri, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

În intervalul 07.07.2020 (10:00) – 08.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 18 decese (6 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Brașov, Dâmbovița, Galați, București, Prahova, Sălaj, Suceava și Vâlcea.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 6 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 3 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 7 decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top