Connect with us
ALDE se retrage de la guvernare si va vota motiune de cenzura

Politic

ALDE se retrage de la guvernare și va vota moțiune de cenzură

ALDE se retrage de la guvernare și va vota moțiune de cenzură împotriva guvernului, dacă acesta va fi depusă. Călin Popescu Tăriceanu pleacă din Senat și dă o mare lovitură celor din PSD.

BREAKING NEWS! ALDE se retrage de la guvernare și va vota moțiune de cenzură

Tăriceanu a propus ca și PSD să se retragă de la guvernare, însă se pare că premierul Viorica Dăncilă nu este de acord, conform unor surse ale Antena 3.

Citește și: Viorica Dăncilă candidatul PSD pentru Alegerile Prezidențiale – SURSE

Se pare că Popescu Tăriceanu urmează să oficializeze alianța dintre ALDE și Pro România, partidul fostului prim-ministru al României, Victor Ponta. Atât Ponta cât și Călin Popescu Tăriceanu au declarat că vor vota moțiunea de cenzură dacă aceasta va fi depusă de liberali, ceea ce va duce la prăbușirea guvernului.

ALDE se retrage de la guvernare si va vota motiune de cenzura

ALDE se retrage de la guvernare si va vota motiune de cenzura

Se pare că Pro România și ALDE au decis să pună bazele unei alianțe electorale, și nu politice. O condiție importantă pe care ALDE a trebuit să o accepte neaparat, pe lângă ieșirea de la guvernare, a fost și renunțarea la candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu și susținerea lui Mircea diaconu, candidat independent.

Citește și: Dana Gîrbovan și-a dat demisia din funcția de magistrat

Este posibil ca Viorica Dăncilă să ia în considerare o alianță cu UDMR, chiar dacă relațiile dintre aceste două partide au fost reci în ultimul timp.

Citește și: Congresul PSD: Suntem pregătiți să câștigăm Alegerile Prezidențiale 2019

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top