Connect with us
Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a fost propusă în funcția de interimar la ministerul Justiției.

Politic

Ana Birchall, interimar la ministerul Justiției

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a fost propusă interimar la ministerul Justiției, după demisia lui Florin Iordache.

„Îi mulţumesc premierului, preşedinţilor coaliţiei de guvernare, precum şi colegelor şi colegilor mei din PSD şi ALDE pentru încrederea cu care m-au învestit, înţelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune portofoliul Justiţiei”, a scris Birchall pe Facebook.

Ea afirmă că va încerca să îndeplinească acest mandat cu „profesionalism, seriozitate şi echilibru”.

Citește și: Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, ruinate de Ana Birchall: „Doamna ministru ne-a luat tot”

„Îmi doresc ca alături de instituţiile care au atribuţii şi responsabilităţi în acest domeniu, de reprezentanţi ai societăţii civile şi mass media, precum şi printr-un dialog transparent cu partenerii noştri externi să putem asigura bunul mers al justiţiei, ca o premisă fundamentală a unei democraţii consolidate”, afirmă ministrul.

Citește și: Biografie: Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a fost propusă, joi, interimar în funcţia de ministru al Justiţiei, după demisia lui Florin Iordache.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top