Connect with us
Cine este Alin-Bogdan Stoica, noul prefect al Capitalei

Politic

Cine este Alin-Bogdan Stoica, noul prefect al Capitalei

Capitala are un nou prefect în persoana lui Alin-Bogdan Stoica, care i-a luat locul lui Traian Berbeceanu. Stoica a fost numit prefect printr-o hotărâre luată de Guvern în ședința de miercuri, 10 martie 2021. El urmează să depună jurământul pentru intrarea în funcție joi, 11 martie,

Cine este Alin-Bogdan Stoica, prefectul Capitalei

Oficial, Alin-Bogdan Stoica este noul prefect al Capitalei. iar joi va depune jurământul. Alin Stoica este de profesie avocat și a lucrat într-o multinațională ca expert în domeniul relațiilor de muncă. El a fost desemnat de PLUS, fiind președintele filialei PLUS sector 6, București.

„Îmi propun o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale, indiferent de culoarea politică, pentru că interesul cetățeanului este pe primul loc. Nu în ultimul rând, îmbunătățirea siguranței cetățenilor va fi un aspect-cheie al mandatului meu. Vom continua inițiativele bune, deja începute, și vom demara altele, doar după ce ne vom consulta cu toate părțile implicate”, a spus Alin Stoica.

Noul prefect al Capitalei a spus că România are nevoie de profesionalizare și depolitizare pentru o mai bună funcționare pe termen lung. El îi va lua locul lui Traian Berbeceanu care a declarat anterior că își dorește ca viitorul prefect să se dedice total cetățenilor municipiului București.

Ce a declarat Traian Berbeceanu după trei luni în funcția de prefect al Capitalei:

„Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând, dar și cu sprijinul total al colegilor din Prefectură și al colaboratorilor din toate instituțiile”, a declarat Traian Berbeceanu.

În hotărârea luată de Guvern miercuri, au fost și numiri de prefecți. Marcel Ivanov a fost numit în funcția de prefect al județului Tulcea, în timp ce Marcel Lăudatu a fost numit prefect în fruntea orașului Vaslui. Au fost numiți și doi subprefecți: Cosmin Boricean la Covasna și Nicolae Topoleanu la Tulcea.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top