Connect with us
Nicușor Dan și Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, sunt în scandal. Moroianu a acuzat echipa de campanie a USR de abuzuri și greșeli.

Politic

Conflict în USR, între Nicușor Dan și soțul lui Clotilde Armand

Sergiu Moroianu, soțul lui Clotilde Armand, a acuzat echipa de campanie a USR, coordonată de Matei Păun, de abuzuri și greșeli.

Moroianu l-a criticat pe Matei Păun, despre care a spus că ”este un personaj controversat, că a refuzat ”să-şi depună fişa de simpatizant USR” şi că nu a dorit să dezvăluie numele celor din echipa de comunicare.

”Nu ştim unde şi pentru cine a lucrat, ce avere şi surse de venit are, nici măcar ce cetăţenie are. Păun este susţinut în USR de Roxana Wring, apropiată de ONG-urile din reţeaua Soros, cea care l-a adus iniţial în organizaţie şi pe Poliţeanu (…) Păun a asociat imaginea USR cu activiştii lgbt şi cu Soros, încercând chiar să-l disculpe pe Soros în loc să ne disociem viguros de el, tentativă patetică care a dus PSD la 50% din parlament şi USR sub 10%”, a scris Moroianu pe Facebook.

Citește și: Clotilde Armand, mesaj radical dupa atentatul din Nisa

Nicușor Dan: Sunt uluit că Moroianu lansează afirmații mincinoase

În replică Nicușor Dan s-a declarat mâhnit și uluit de afirmațiile lui Sergiu Moroianu.

”Matei Păun a activat voluntar, sacrificându-şi timpul personal, fără să ceară nimic în schimb, atât în campania electorală pentru alegerile locale, cât şi în campania electorală pentru alegerile parlamentare. A muncit în baza unui mandat dat de Biroul Naţional, pe care nu l-a depăşit niciodată.

A avut în întreaga campanie electorală susţinerea mea şi a Biroului Naţional. Sunt mâhnit şi uluit că Sergiu Moroianu lansează în spaţiul public afirmaţii mincinoase, multe dintre ele similare cu ale duşmanilor politici ai USR”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

1 Comment

1 Comment

  1. Sorin

    2016-12-16T09:53:19+02:00 at 9:53

    Se vede din aceste intamplari post-electorale ca interesele sunt mari. Au inceput deja sa se sfasie intre ei. Ce mai vrem alte detalii cand voci din interiorul gruparii spun ca multi sunt lacheii lui Soros ? Dar cum incearca o voce sa spuna adevarul (chiar si partial) acea voce este redusa la tacere sau este catalogata ca fiind mincinoasa. Din partea mea, acesti flamanzi nu au avut, nu au si nu vor avea in vedere interesul national ci pe cel personal si de grup.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top