Connect with us
Bat clopotele de nuntă? Liviu Dragnea vorbește despre căsătorie

Politic

De ce nu își rade mustața Liviu Dragnea

Mustața lui Liviu Dragnea a devenit deja o emblemă a liderului PSD, iar nimeni nu și-l imaginează pe acesta ras.

Actualul președinte al Camerei Deputaților are și un motiv pentru care nu își rade mustața. Este vorba despre un eveniment petrecut în tinerețea sa, mai exact în perioada armatei.

Citește și: Reacția lui Liviu Dragnea, după ce Iohannis a cerut referendum

Nu mi-am dat-o jos. A fost dorinţa mare a bunicului şi tatălui meu să las mustaţa să crească. Ei au fost foarte supăraţi când din cauza comportamentului meu nu foarte adecvat în Armată.…Eram destul de nebuni în Armată. După ce am luat la facultate, am făcut Armata la termen redus la o unitate din Pantelimon. Am fost tuns la zero şi eu şi alţi colegi. Mi-au ras şi mustaţa. Am fost cel mai supărat om. Am evitat să mă vadă tata până mi-a mai crescut mustaţa. Şi tata a fost supărat. M-au pedepsit atunci pentru că mai săream gardul cu câţiva colegi, a spus Liviu Dragnea, într-un interviu acordat pentru Adevărul.

Cine este Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a intrat în politică în anul 1994, în Partidul Democrat (PD). Doi ani mai târziu, devenea consilier local la Turnu Măgurele și ulterior prefect de Teleorman.

În anul 2000, părăsește PD pentru PSD. Până în 2012, deține funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman. Din 2012 până în 2015 deține funcția de Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Este, de asemenea, vicepremier în Guvernul Ponta.

În prezent, el este președinte al PSD și al Camerei Deputaților. Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul, în aprilie 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top