Connect with us
România are guvern! Guvernul Orban II a trecut de voturi, vot în condiții speciale

Politic

Demisii în Guvern, după instalarea cabinetului Orban

După ce noul Guvern a fost investit, mai mulți politicieni în funcții importante și-au dat demisia. Ludovic Orban a declarat că ”trebuie schimbat ritmul de lucru ”, dar și că intenționează să termine cu ”pilaraia, nepotismul ”.

Demisii în Guvern, după instalarea noului cabinet. Ce a declarat Ludovic Orban

Se pare că Ludovic Orban a semnat deja multe demisii și continuă să o facă. Noul Premier al României este de părere că ar trebui să ajungă în funcțiile importante doar persoane competente. El a început cu demisiile lui Mihnea Năstase și Tudor Buzatu, copii PSD-iștilor Adrian Năstase și Dumitru Buzatu.

„Trebuie sa demaram procedura de curatare a institutiilor publice, a celor care nu si-au exercitat functiile in mod corespunzator. Deja am inceput sa semnez decizii si astept sa fac febra musculara de la a semna decizii de demitere a secretarilor de stat, consilierilor, secretari generali si alte categorii care depind de ministri si de premeier, pentru ca trebuie sa aducem inapoi competenta, profesionalismul, integritatea.

Sa terminam cu pilaraia, nepotismul. Am semnat ieri decizii de demitere ale baiatului lui…baiatului lui…, asa mai departe, se vor vedea cand vor publicate in Monitorul Oficial”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul s-a declarat extrem de nemulțumit și pentru că aseară la ora 21:30 nu era nimeni la Guvern. El este de părere că modul de lucru ar trebui schimbat și că atât timp cât el și ceilalți miniștri lucrează, toată lumea din instituție ar trebui să fie la muncă.

„Aseara m-am intors la noua si jumatate in Gguvern si nu am gasit pe nimeni. Trebuie sa inteleaga lumea ca trebuie schimbat modul de lucru si ca atat timp cat ministrul sau premierul munceste, orice om care este chemat sa-si achite si sa atinga obiectivele stabilite trebuie sa fie la munca.

Trebuie schimbat ritmul de lucru si oamenii sa inteleaga ca suntem in serviciul cetateanului si ca fiecare angajat al institutiilor publice are aceasta obligatie de a isi rezolva toate problemele pe care le are de rezolvat”, a mai adăugat Ludovic Orban.

Citește și: Prognoza meteo pentru 6-10 noiembrie 2019. Cât timp mai avem vreme frumoasă

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top