Connect with us
Diana Șoșoacă nu mai are cont de Facebook, lovitură chiar înainte de protest

Politic

Diana Șoșoacă nu mai are cont de Facebook, lovitură chiar înainte de protest

Restricțiile sunt o problemă mare pentru senatoarea Diana Șoșoacă. Nu este vorba doar despre limitările impuse de autorități, ci despre faptul că tocmai a fost restricționată pe Facebook.

Chiar când anunța un nou protest, Diana Șoșoacă a fost blocată pe rețeaua de socializare.

Prezența protestatarilor pe străzi a scăzut considerabil după ce controversata senatoare a rămas fără Facebook. Doar câteva zeci de persoane se află, la în jurul orei 17, în Piața Universității din Capitală.

Senatoarea a mai avut probleme de-a lungul timpului cu pagina de Facebook unde primește frecvent interdicții de a posta pentru că afișează de cele mai multe ori informații false despre coronavirus.

Diana Șoșoacă are însă mai multe pagini de Facebook dar și grupuri, astfel că mesajele ei mobilizatoare pentru proteste au ajuns la fanii săi.

Oamenii scandează lozinci la adresa actualei coaliții de guvernare și cer eliminarea unor măsuri precum obligativitatea purtării măștii sau interdicția de circulație pe timpul nopții.

Nu este prima oară când Diana Șoșoacă se confruntă cu o situație de acest gen. La sfârșitul lunii februarie, aceasta susținea că Facebook nu are dreptul să blocheze conturile politicienilor și amenința gigantul social media cu judecata. Până la urmă, a folosit contul soțului și a creat alte două-trei conturi pentru a putea ține legătura cu fanii săi.

„Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește.Având în vedere că dânsa mă înjurase inimaginabil, și eu am reclamat-o. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește.

O să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru.

Eu nu mă opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine!”, a declarat Șoșoacă la acea vreme.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top