Connect with us
Donald Trump, mesaj alarmant: „Atacul în Siria ar putea avea loc curând sau deloc foarte curând”

Politic

Donald Trump, mesaj alarmant: „Atacul în Siria ar putea avea loc curând…”

Preşedintele american Donald Trump a scris din nou pe Twitter un mesaj alarmant. Acesta a anunțat că un posibil atac militar împotriva Siriei „ar putea avea loc foarte curând sau deloc foarte curând”.

„Nu am spus niciodată când ar putea avea loc un atac asupra Siriei. Ar putea avea loc foarte curând sau deloc foarte curând! În orice caz, Statele Unite, în timpul Administraţiei mele, a făcut o treabă formidabilă în a scăpa regiunea de ISIS. De ce nu auzim ‘Îţi mulţumim, America?”‘, a scris Trump pe Twitter.

Miercuri, Trump răspunsese Rusiei pe Twitter, după mesajul unei oficialităţi ruse că orice rachetă ar fi lansată către Siria va fi doborâtă, preşedintele american transmiţând Moscovei să se pregătească pentru rachetele ”frumoase, noi şi ‘smart”’ care vor veni.

‘Rusia a promis că va doborî una câte una toate rachetele trase către Siria. Pregăteşte-te Rusia, pentru că ele vor veni, frumoase, noi şi inteligente (”smart”). Nu ar fi trebuit să fii prietenă cu un animal care ucide cu gaze (”Gas Killing Animal”), care-şi ucide propriul popor şi îi face plăcere”, a scris miercuri Trump pe Twitter.

După ce peste 40 de persoane au fost ucise sâmbătă într-un presupus atac chimic la Douma, ultimul bastion al insurgenţilor lângă capitala siriană Damasc, Donald Trump a condamnat luni atacul „atroce” comis asupra unor „civili nevinovaţi” şi a spus că va lua o decizie cu privire la paşii de urmat în următoarele 24-48 de ore.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Donald Trump amenință cu un atac: „Rusia, pregătește-te, vin rachetele!”

Președintele american Donald Trump avertizează Rusia că va urma un atac în Siria, în contextul în care Bashar al-Assad este bănuit de folosirea armelor chimice asupra populației.

”Rusia a promis că va doborî orice rachetă trasă spre Siria. Rusia, pregătește-te, pentru că vor veni rachetele, noi și inteligente. Nu ar trebui să fii aliata unui Animal care atacă cu arme chimice, care omoară oameni și îi face plăcere”, a scris Trump pe Twitter.

Președintele SUA a revenit la scurt timp cu un nou mesaj:

CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Foto: Hepta.ro
CITEȘTE ȘI: Premierul Turciei, Binali Yildirim, le cere Rusiei și SUA să înceteze cearta cu privire la Siria
OMS: 500 de oameni au fost expuși la substanțe chimice în Siria
Prima reacție a Rusiei, după amenințarea lui Donald Trump: „Rachetele inteligente trebuie să zboare în direcția teroriștilor”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top