Connect with us
Europarlamentarul Norica Nicolai crede că imaginile cu jandarmi lovind oameni cu mâinile ridicate sunt „trucate”

Politic

Europarlamentarul Norica Nicolai crede că imaginile cu jandarmi lovind oameni cu mâinile ridicate sunt „trucate”

Europarlamentarul Norica Nicolai a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale. Aceasta a declarat că este de părere că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate sunt trucate.

Aflată la Turceni, la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de la înființarea Termocentralei Turceni, aceasta a dezvăluit că nu poate fi de acord cu violența și cu injuriile aduse oamenilor legii, iar imaginile în care mai mulți jandarmi aflați la protest și lovesc oameni nevinovați sunt prelucrate pe calculator.

„Se pot face multe cu un calculator. Cred că unele dintre imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate. Şi în ţările din UE se acţionează la fel dacă nu se respectă spaţiul delimitat de jandarmi. Eu pot să fiu de acord cu orice, dar nu cu violenţa şi injuriile aduse oamenilor legii. Nu înţeleg de unde atâta ură”, a declarat Norica Nicolai la Turceni, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Dacian Cioloș îi solicită DEMISIA premierului Viorica Dăncilă: „Acest gest înseamnă redarea demnității cetățenilor”

450 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după intervenţia brutală a Jandarmeriei de la mitingul din diasporei din 10 august, la care au participat peste 100.000 de persoane.

De asemenea, 211 oameni au depus plângeri la Parchetul General, iar cei care își doresc să depună plângere sunt așteptați și în weekend pentru a face acest lucru.

Citește și: Viorica Dăncilă, prima reacție după protestul din 10 august. A trimis o scrisoare preşedintelui Comisiei Europene

Șefii Jandarmeriei au admis la câteva zile după protest cazurile de violenţă nejustificată prezentate prin filme difuzate în spaţiul public, spunând că „sunt imagini care nu ne fac cinste”. În plus, Laurențiu Cazan, maiorul care a coordonat acțiunile din Piață, și-a cerut ieri scuze de la cei care au avut de suferit în timpul zilei de 10 august din cauza protestelor.

Maiorul Laurențiu Cazan și-a cerut scuze de la cei care au avut de suferit în timpul protestului

„Activitățile punctuale, precum cea cu israelienii, fac obiectul cercetării, sunt convins. Aici e vorba de o situație după ce s-a intervenit pentru restabilirea ordinii. Acolo era o zonă unde foarte multe persoane acționau asupra forțelor de ordine.

Cei care acționau în zona respectivă au observat că atunci când ne-am dus cu efectivele, o parte foloseau taxi-urile pentru a pleca din zonă. Ca o măsură a noastră, pentru a-i identifica, a fost să verificăm zona cu taxi-urile.

Îmi cer scuze pentru cei care au suferit în mod gratuit în urma intervenției. Accept că e posibil să fi existat și asemenea cazuri.”, a declarat Laurențiu Cazan la TVR.

1 Comment

1 Comment

  1. Alexandru

    2018-08-19T11:51:03+03:00 at 11:51

    Voturile celor care v-au trimis în Parlamentul Europei,sunt trucate.
    După 22 de ani de politica (munca , nu vorba) ,poți vedea și dublu.
    Daca va duceați acolo ,de curiozitate, si-l luați și pe Stolo,ca sa nu va plictisiți, exista posibilitatea,sa luați câteva bastoane pe cocoașă ,trucate,evident . Ce mare chestie ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top