Connect with us
Flavius Luca de la PMP Timiș, acuzat că și-a bătut colega de partid

Politic

Flavius Luca de la PMP Timiș, acuzat că și-a bătut colega de partid

Este scandal monstru în partidul lui Traian Băsescu, în filiala de la Timiș. Unul din cei mai importanți lideri ai Partidului Mișcarea Populară din vestul țării primește acuzații extrem de grave.

Flavius Luca este acuzat că a snopit-o în bătaie pe Ramona Dzitac, o fostă membră a PMP Timiș. Vicepreședintele ar fi amenințat-o că îi taie gâtul. Femeia a sunat de urgență la 112, iar o salvare a venit de urgență la fața locului la momentul întâmplării nefericitului eveniment.

În cadrul unui interviu, victima a povestit că liderul local PMP i-a reproșat că i-a menționat numele în comunicatul de presă prin care și-a anunțat demisia din partid.

„A început să dea cu palmele peste faţă. Cu pumnii în piept, mi-a dat un pumn în abdomen. Şi după aia o început să mă ameninţe, că dacă nu îl las în pace îmi taie gâtul şi se ocupă şi de copilul meu. Mi-a spus că nu mai am ce căuta în Lugoj… să mă mut din oraş.

Dacă nu fac asta, o să mă omoare şi pe mine, şi pe fiica mea. A spus că îmi taie gâtul. Apoi, a început să mă lovească şi a spus că ce îmi face acum, e o nimica toată pe lângă ce va urma”, a declarat Ramona Dzitac, potrivit evz.

Flavius Luca, vicepreședintele PMP, a transmis un mesaj pe pagina lui de Facebook.

„Eu nu sunt un om violent. Detest violenta. Eu nu am lovit. De la o altercatie verbala s-a ajuns unde s-a ajuns.

„Nu am lovit-o și nici nu am atins-o pe Ramona”

In urma manipularilor si intoxicarilor care au aparut in spatiu public, vreau sa informez opinia publica de faptul ca in urma unor discutii avute cu Ramona Dzitac, discutii contradictori, NU AM LOVIT-O SI NICI NU AM ATINS-O pe Ramona Dzitac.

Voi depune plangere pe numele domnisoarei Ramona Dzitac si a domnului Fedor Masnita deoarece manipuleaza si duc o politica de decredibilizare a persoanei mele.

CITESTE SI: Scandalul de după incendiul de la Colectiv. De ce îi ia apărarea Ponta lui Bănicioiu

Giuliano Stroe (Micul Hercule) este greu încercat! Ce probleme de sănătate are

Voi demonstra cu probe faptul ca toata aceasta manipulare si intoxicare creata de catre Ramonca Dzitac si Fedor Masnita sustinuti de Roxana Iliescu nu este intamplatoare. De zile bune ma provoaca, ma inregistreaza, ma insulta avand ca si scop compromiterea mea cat si a Organizatiei PMP Lugoj.

Singurul argument al lor este agresivitatea. Organele statului vor face o ancheta si vor stabili cine este vinovat de toata aceasta manipulare ordinara.

Imi cer scuze tuturor colegilor mei din Partidul Miscarea Populara pentru faptul ca sunt victima unei manipulari si pentru imaginea negativa creata Partidului Miscarea Populara.„, a transmis Flavius Luca pe celebra rețea de socializare.

Continue Reading
You may also like...

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top