Gabriela Firea: „Dragnea vrea să mă desființeze”. Ce plan ar avea liderul PSD cu primăria Capitalei

11.11.2018
Gabriela Firea: „Dragnea vrea să mă desființeze”. Ce plan ar avea liderul PSD cu primăria Capitalei

Gabriela Firea s-a întors de la Madrid și a lansat noi atacuri la adresa șefului partidului ei și șefului Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

„Domnul Dragnea a anunţat într-o şedinţă cu câţiva primari de sectoare că el doreşte să desfiinţeze Bucureştiul”, a susţinut Firea. Ea a spus că Liviu Dragnea le-a spus primarilor cu care s-a întâlnit că va fi adoptată „OUG prin care cele şase sectoare să devină oraşe, ceea ce e anticonstituţional”.

„Primăria Capitalei ori se desfiinţează în totalitate, ori să devină decorativă, iar cele şase sectoare să devină unităţi administrativ-teritoriale”, a mai spus primarul Bucureștiului la România TV.

„Dl Dragnea doreşte să mă anihileze pe mine în totalitate. (…) Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”, a afirmat Firea.

Ea a spus că la discuţia cu Dragnea, care a avut loc miercuri seara sau joi seara, „au fost cinci primari de sector, toţi mai puţin dl Robert Negoiţă”. „Le-a spus acest lucru de neimaginat şi de neconceput pentru a-i atrage de partea sa pe principiul dezbină şi stăpâneşte”, susține Gabriela Firea.

Gabriela Firea a fost la începutul acestei săptămâni la Madrid, acolo unde s-a întâlnit cu omoloaga sa, Carmena. Membra PSD a lipsit de la Comitetul Executiv în care colegii ei, Neacșu și Țuțuianu au fost dați afară din parti.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt cei cinci judecători din procesul lui Liviu Dragnea de la ICCJ

Președintele României, la Centenarul Armistițiului de la Paris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *