Connect with us
Gabriela Firea spune că vrea să salveze Bucureștiul. Va candida, din nou, la Primăria Capitalei

Politic

Gabriela Firea spune că vrea să salveze Bucureștiul. Va candida, din nou, la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a anunțat că va candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă pe care Gabriela Firea a susținut-o la Botoșani. Fostul primar al Capitalei a anunțat clar și răspicat că mai vrea un mandat de primar și a spus și care este misiunea ei pentru București.

Gabriela Firea va candidat pentru încă un mandat de primar

Gabriela Firea a declarat că misiunea ei este să salveze Bucureștiul de falșii falsatori. Prezentă la Botoșani alături de Marcel Ciolacu, Firea a spus că va candida la alegerile din 2024 pentru un nou mandat de primar la Primăria Capitalei.

„Eu am un obiectiv exprimat și vreau să îl spun în fața dumneavoastră: eu vreau sa salvez Capitala de falșii salvatori ai Capitalei, de cei care au manipulat în campania electorală mințind că vor rezolva problema apei calde și a căldurii în Capitală”, a declarat Gabriela Firea.

Firea a fost primar general al Capitalei, timp de un mandat, din partea Partidului Social Democrat, din iunie 2016. În 2020 a candidat pentru un nou mandat de primar, dar a pierdut alegerile în favoarea lui Nicușor Dan. Întrebată de proiectele sale din perioada în care a fost primar general, Gabriela Firea a răspuns:

„Este mai puțin important succesul omului Firea este mai important succesul obținut de proiectele Gabrielei Firea care sunt apreciate de familiile din București, cele care au observat îmbunătățirea vieții în Capitală în ultimii ani. Trebuie să dăm totul pentru cetățenii care ne-au ales. Dacă am făcut viața ceva mai bună unor oameni înseamnă că misiunea mea a fost una de succes”, a declarat Firea la Botoșani.

În cariera sa, Gabriela Firea a mai ocupat și alte funcții: consilieră pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu (ianuarie 1999), purtătoare de cuvânt și secretar de stat, șefă a Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu (februarie-decembrie 1999).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top