Connect with us
Premierul Sorin Grindeanu a declarat că nu intenționează să demisioneze din funcție, dar că ceea ce spune gândeşte singur câteodată ''e cu totul altă problemă''

Politic

Grindeanu: Nu demisionez. Ce gândesc singur câteodată e cu totul altă problemă

Premierul Sorin Grindeanu a fost întrebat luni la Parlament dacă a luat în calcul în ultimele zile să demisioneze, el răspunzând că ceea ce gândeşte singur câteodată ”e cu totul altă problemă”.

El a negat că ar fi intenţionat să demisioneze din funcţie.

”Nu aş vrea să trec la lucruri personale, pentru că aici vorbesc ca prim ministru. (..) Eu v-am spus hotărârea mea ca prim-ministru, ceea ce gândesc singur câteodată e cu totul altă problemă din toate punctele de vedere”, a spus Grindeanu, conform Mediafax.

Șeful Executivului a îndemnat la calm în cazul protestelor, dar a apreciat că încep să devină vizibile două tabere.

Citește și: Grindeanu anunță când va lua decizia cu privire la Florin Iordache. Ce spune despre abrogarea OUG 13

„Eu am văzut că există începând de ieri, parcă încep să devină vizibile două tabere. Eu i-aş îndemna şi pe unii şi pe ceilalţi la calm. Repet, noi avem nevoie de stabilitate, de lucruri care să ne unească. Am înţeles mesajul. Am înţeles mesajul dat de stradă, tocmai de aceea am luat decizia de a abroga ordonanţa (13 – n.r.). Pe de altă parte, susţinătorii noştri şi cei care vor să mergem mai departe simt nevoia să-şi manifeste această susţinere. Eu i-aş îndemna la calm pe toţi”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu, întrebat ce mesaj le transmite protestatarilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top