Connect with us
Președintele Klaus Iohannis i-a convocat pe premierul Sorin Grindeanu și pe ministrul Finanțelor Viorel Ștefan, pentru a discuta despre buget

Politic

UPDATE: Întâlnire IOHANNIS – GRINDEANU, la Cotroceni, pe tema bugetului

Președintele Klaus Iohannis l-a convocat la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu. Cei doi urmează să poarte o discuție pe tema bugetului de anul acesta.
Update, marți, ora 11.21: Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu, pe tema proiectului Legii bugetului de stat pe 2017 şi a proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale, a început, marţi, la Palatul Cotroceni.

La întâlnire participă şi ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, precum şi consilierul prezidenţial Cosmin Marinescu, şeful Departamentului de Politici Economice.

Știre inițială

Întâlnirea dintre cei doi este programată marți, de la ora 11.00. La întrevedere a fost convocat și ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan.

„Având în vedere că astăzi Parlamentul României a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 și Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportună o întrevedere cu privire la cele două acte normative, la care vă invit împreună cu Ministrul Finanţelor Publice, domnul Viorel Ştefan, marți, 14 februarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Opoziția critică proiectul de Buget pe 2017. Băsescu: Seamănă cu două trenuri care ciocnesc la 100km/oră

Șeful statului s-a arătat nemulțumit de modul în care Guvernul Grindeanu a alcătuit bugetul.

„Este un buget supraevaluat, fără să existe o explicație pertinentă pentru această creștere foarte mare – vorbim de o creștere de în jur de 15%. Chiar dacă considerăm că economia României va crește, lucru pe care ni-l dorim cu toții, o creștere atât de mare este greu de realizat”, spunea șeful statului în urmă cu circa o lună.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a adoptat săptămâna trecută, pe articole, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top