Politic

Ion Iliescu ajunge din nou la spital

Fostul preşedinte a ajuns din nou la spital pentru a i se face mai multe investigaţii medicale, arată mai multe surse citate de Mediafax. În luna aprilie fostul preşedinte a fost operat de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă.

Potrivit surselor citate de Mediafax, Iliescu se află la Spitalul Elias pentru analize, însă nu este internat.   La începutul lunii trecute, fostul preşedinte a fost operat de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

În contextul venirii istorice a lui Papa Francisc în România, Ion Iliescu este unul dintre marii absenţi de la evenimente. În cadrul vizitei de la Catedrala Neamului a Sanctităţii Sale au participat şi foşti lideri de stat ca Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, dar şi alţi politicieni precum premierul Viorica Dăncilă, preşedintele ALDE, Călin-Popescu Tăriceanu, sau ministrul de Internet Carmen Dan. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Share
Scris de
Ioan Adi
Stiri Despre Ion Ilescuspital

Acest site foloseste cookies.

Read More