Connect with us
Declarație de avere Sorin Grindeanu, conform documentelor

Politic

Sorin Grindeanu declarație de avere a premierului României

Sorin Grindeanu este premierul României. Liviu Dragnea l-a propus pe Grindeanu în funcția de prim ministru după ce Klaus Iohannis a refuzat-o pe Sevil Shhaideh.

Din biografia lui Sorin Grindeanu aflăm că premierul are 43 de ani și a absolvit Facultatea de Matematică. Un subiect de largă dezbatere în acest moment este averea premierului.

Declarație de avere Sorin Grindeanu

Din declarația de avere a lui Sorin Grindeanu, rese că premierul României este un om modest, în comparație cu alți demnitari. Iată pe larg despre declarația de avere a lui Sorin Grindeanu.

Terenuri deținute

Acesta are în posesie trei terenuri. Unul a fost primit ca moștenire, iar două au fost cumpărate, conform declarației de avere postată pe site-ul Camerei Deputaților.

Terenuri deținute de Sorin Grindeanu, conform declarației de avere

Clădiri și case

Grindeanu deține două propietăți, una în județul Timiș și alta în comuna Giroc.

Declarație de avere Clădiri

Case deținute de Grindeanu

Bunuri mobile

La capitolul bunuri mobile, Sorin Grindeanu are în declarația de avere două bunuri. O motocicletă și un apartament pe care l-a vândut în 2016. Premierul deține un singur bun mobil de tip autovehicul, acesta este un ATW pe care l-a cumpărat în anul 2009.

Declarație de avere Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu are în declarația de avere doua bunuri mobile

Câți bani are Sorin Grindeanu conform declarației sale de avere?

Grindeanu nu are în declarația de avere bani. Acesta nu deține niciun cont sau active la vreun fond de investiții. Premierul României a creditat firma soției sale cu 83500 de lei și 20.000 de euro. Soția sa deține firma Duofarm SRL. Dacă bani nu are, Sorin Grindeanu are datorii, acesta are un credit care este scadent în 2035 în valoare de 44868 de euro de la ING.

Ce salariu are Sorin Grindeanu?

Acesta a încasat urmatoarele venituri, conform declarației sale de avere:

  • 8 lei din dobânzi
  • 7610 lei din indemnizația de deputat
  • 8622 lei din salariul de Ministru

De asemenea Grindeanu Mihaela, soția prim-ministrului, încasează de la Duofarm SRL, unde este farmacist 5299 lei. Tot la capitolul încasări, soția sa mai primește 33300 lei din chirii.

Declarație de avere completă Sorin Grindeanu

Iată mai jos declarația de avere completă semnată de Sorin Grindeanu și postata pe site-ul Camerei Deputaților.

Într-un interviu luat de Mihai Gâdea, Grindeanu a declarat la Antena 3 că este un om normal. De asemenea posibilul viitor premier a dat și câteva detalii despre viața sa personală. Acesta a fost în timpul școlii olimpic la matematică. A ales să facă facultatea de matematică pentru ca i-a placut foarte mult această materie. Parinții săi sunt profesori de matematică și fizică.

Știri pe același subiect

Mihaela Grindeanu soția lui Sorin Grindeanu FOTOGRAFII rare din familia lor

Mihaela Grindeanu deține Duofarm SRL, firma soției posibilului viitor premier Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu declarație de avere a propusului pentru funcția de premier

BIOGRAFIE Cine este Sorin Grindeanu propunerea PSD pentru PREMIER

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Politic

To Top