Connect with us
Lia Olguța Vasilescu a oferit o explicație după ce a fost criticată că nu a jurat cu mâna pe Biblie la ceremonia de învestire.

Politic

Lia Olguța Vasilescu explică de ce nu a jurat pe Biblie la ceremonia de învestire

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a atras atenția la ceremonia de învestire de la Cotroceni. Fostul edil al Craiovei nu a jurat cu mâna pe Biblie, așa cum au făcut ceilalți miniștri.

Lia Olguța Vasiescu, explicație despre „gafa” de la Cotroceni

„Nouă ni s-a explicat de la început procedura și ni s-a spus că nu există nicio explicație legală ca să ții mâna pe Biblie sau Constituție.

De altfel, pentru că doamna Sevil Shhaideh nu a beneficiat de Coran cum era normal, s-a și pus Constituția nu peste Biblie așa cum era normal, în mod uzual, ci s-a pus alături, să poată jura și dumneaei pe Constituție, cum a și jurat, pentru că am văzut cum s-a spus în spațiul public că a jurat pe Biblie. Nu, a jurat cu mâna pe Constituție.

Lia Olguța Vasilescu a demisionat din funcția de primar al Craiovei. Cine îi va lua locul

Nu am avut niciun fel de presiune la vremea respectivă. Știind că nu e niciun fel de obligație legală, m-am concentrat mai mult pe partea de discurs. Știți și dumneavoastră foarte bine că nu a fost cu intenție.”, a declarat Lia Olguta Vasilescu, potrivit News.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. goguta

    2017-01-09T18:02:15+02:00 at 18:02

    Draga Liuta, asa cum faci parte din gasca de hoti , nu te dezici dar iti este frica si de dumnezeu! Trebe sa te hotarasti: ori ciordesti in continuare ori te dai cu d-zeu ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top