Connect with us
Undă de șoc în PSD! Marcel Ciolacu vrea desființarea PSD Ilfov

Politic

Liderului PSD Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă

Liderului PSD Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în timpul unei conferințe de presă pe care o susținea la sediul PSD. Liderul prezenta un proiect cu 28 de măsuri de revenire a economiei, pe care îl va trimite Guvernului pentru a fi implementat. Din păcate, la jumătatea discursului Marcel Ciolacu a dat semne că se simte rău și își pierde echilibrul în timpul transmisiei în direct. Transmisia a fost încheiată imediat. O persoană l-a ajutat să nu cadă peste pupitru.

Ambulanța a fost chemată la sediul PSD. Marcel Ciolacu și-ar fi revenit după episodul transmis în direct și este conștient, potrivit Digi24.

Acesta și-a revenit și nu a mai așteptat ambulanța. Marcel Ciolacu mers fără ajutor la mașină pentru a merge la medic la un control medical, conform Biroul de presă PSD.

După ce a ieșit din clădire, și-a cerut scuze jurnaliștilor pentru incident. De asemenea, a menționat că va discuta cu aceștia după ce se va întoarce.

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD vorbește despre un incident de lipotimie deoarece Marcel Ciolacu nu are un istoric de boli și își face regulat analizele. Acesta a mai menționat despre camera în care s-a ținut conferința că este supra- încălzită și lipsa aerului poate fi cauza acestui incident. Sursele Antenei 3 confirmă faptul că Marcel Ciolacu se află la Spitalul Militar din capitală.

Acesta a făcut un ocol trecând pe acasă înainte de a merge la Spitalul Militar. În acest moment i se fac analize, iar cel mai probabil i se va efectua și un test Covid-19, conform protocolului. De asemenea, i se vor pune la dispoziție o rezervă specială cu pază SPP și cu toate mijloacele de telecomunicații.

Știre în curs de actualizare.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Alexandra

    2020-05-10T12:36:06+03:00 at 12:36

    Dumnezeu Dragutul!! Stie El mai bine;

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top