Connect with us

Politic

Liviu Dragnea are probleme de sănătate. Codrin Ștefănescu a confirmat

Liviu Dragnea are probleme de sănătate, atât din punct de vedere fizic, cât și pe plan mental. Conform informațiilor furnizate de Codrin Ștefănescu, fostul lider PSD nu ar primi ajutorul necesar.

Printr-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook, Codrin Ștefănescu a vorbit despre ce i se întâmplă lui Liviu Dragnea la închisoare. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, a spus în mai multe rânduri că starea lui Dragnea nu este una bună.

„Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Ce probleme de sănătate are Liviu Dragnea

Pe 13 decembrie 2020, Liviu Dragnea a fost confimat pozitiv cu noul coronavirus. După ce a scăpat de virus, a rămas cu dureri mari, conform colegului său de partid, Codrin Ștefănescu.

„Ieri (joi, 31 decembrie – n.r.) am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de Covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. (…) E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt”, a scris Codrin Ștefănescu la sfârșitul anului trecut, pe contul de Facebook.

La acel moment, Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis un comunicat prin care informa că niciun pacient aflat la spitalul penitenciarului Jilava nu este în stare gravă și nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă.

Liviu Dragnea este închis în Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019. El a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top