Connect with us
BOMBA zilei! Liviu Dragnea: "Nicio femeie din nu m-a înşelat"

Politic

Liviu Dragnea: „Considerăm că orice încercare de subminare a Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept”

Președintele PSD Liviu Dragnea a făcut vorbit despre protestele din Piața Victoriei, din seara zilei de miercuri, 1 Februarie.

„Am discutat despre situația politică actuală. PSD-ul a câștigat alegerile în mod corect. În această lună de Guvernare, ne-am exercitat puterea în mod legitim în spiritul și litera constituției. Guvernul și partidele care îl susțin, suntem determinați să exercităm puterea acordată de cetățeni și considerăm că orice încercare de subminare a Guvenrului este o tentativa de destabilizare a ordinii de drept, prin mijloace mai mult sau mai putin legale. Un vot de incredere pt guvern a reconfirmat sustinerea pentru Guvern.

Despre aceasta campanie de minciuna si dezinformare practica in ulimele zile. Am auzit-o pe olguta vasilescu spunand ca și eu daca s fi stat numai la televizor, fara sa ma uit pe motivarea ccr sau pe ce a adoptat guvenrul, as fi iesit in strada, o asemnea masinarie de dezinformare am mai vazut la revolutie.  În ceea ce priveste cetatenii romani care manifesteazam, avem tot respectul pentru dumnealor. Respectăm opinia fiecaruia indiferent de cati oameni este vorba. Este un drept castigat la revolutie si care trebuie respectat.

Este important ca aceste opinii să se exprime fără violenţă pentru că situaţia de azi noapte din Piaţa Victoriei nu cred că este situaţiei pe care şi-au dorit-o cei care au ieşit din dorinţa de a protesta, de a-şi exprima opiniile. Rugămintea noastră pentru aceşti oameni cinstiţi este să se delimiteze de aceste grupări care au vrut să confişte acest protest sau care au vrut să facă astfel încât protestul să degenereze în violenţe. Nu ştiu în mintea bolnavă a cui s-a născut acest plan ca azi noapte să se ajungă la violenţe. Sper că MAI şi Parchetul să reuşească să afle cine a gândit, cine a organizat şi cine a plătit acţiunile violente de azi noapte.

Vreau sa felicit MAI si jandarmeria care au reacționat extraordinar. În opinia noastră, președintele este autorul moral al violențtelor de azi noapte. Șeful dispozitivului de jandarm s-a ales cu tăietură la picior și totusi a stat. Înteleg ca si diseara va fi acolo. Și alti jandarmi au actionat la fel. Și-au indeplinit atributiile cu foarte mult profesionalism.

Ordonanța care a fost dată pentru o gașca de politicieni, cum a spus președintele Iohannis, vreau sa vă spun cu toată sinceritatea, am stat de vorba cu avocatii mei si aceasta OUG nu opreste procesul justiției. Eu nu astept si nu cer clemență.

Am început o actiune de redeschidere a procesului referendumului. Am o plangere penala impotriva procurorului Lucian Pană. pentru faptul ca a uzurpat.”

Știre în curs de actualizare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top