Liviu Dragnea: Se încearcă atribuirea PSD a unor altercații de 1 decembrie

Ultimul update: miercuri 30 noiembrie 2016 19:08 Data publicării: miercuri 30 noiembrie 2016 19:08
Autor , în Politic

Președintele PSD Liviu Dragnea spune că partidul său nu va organiza nicio formă de protest sau manifestare negativă de 1 decembrie.

Liderul social-democrat susține însă că are informații conform cărora ”se încearcă atribuirea PSD a unor altercaţii prin infiltrarea, în zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesionişti, cu scopul de a culpabiliza PSD şi de a crea emoţie favorabilă celorlalte forţe politice”.

El a atras atenția Poliției, Jandarmeriei, SPP-ului și Brigăzii Antitero să acționeze profesionist și în interesul cetățenilor de Ziua Națională.

Citește și: Program 1 Decembrie: Cum se va desfășura Ziua Națională a României

”În caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derulării unor incidente reprobabile”, susţine Liviu Dragnea, într-un comunicat.

Liviu Dragnea: PSD dorește ca 1 Decembrie să fie o zi a bucuriei de a fi român

El îi asigură pe toţi românii că ”PSD este un partid care respectă istoria poporului nostru, valorile tradiţionale şi care doreşte ca 1 Decembrie să fie o zi a bucuriei de a fi român şi a speranţei că ţara pe care o lăsăm copiilor noştri va fi una mai bună, liberă şi prosperă”.

Preşedintele Klaus Iohannis a decis anul acesta să nu invite la parada de 1 Decembrie, şi nici la recepţia oficială găzduită la Palatul Cotroceni, politicieni cu probleme în justiţie, cum ar fi liderul PSD Liviu Dragnea şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit unor surse social-democrate, liderii partidului, cel mai probabil în frunte cu Liviu Dragnea, vor veni la paradă şi vor asista la ceremonii din mulţime, cât mai aproape de zona oficială.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii