Connect with us
Liviu Dragnea și-a pierdut dreptul de muncă după interviul prin Skype

Politic

Liviu Dragnea și-a pierdut dreptul de muncă după interviul prin Skype

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea și-a pierdut dreptul de muncă după ce a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca alexandrescu. Se pare că interviul nu a fost autorizat și Dragnea va fi tras la răspundere.

Liviu Dragnea și-a pierdut dreptul de muncă după interviul prin Skype

Liviu Dragnea a uimit pe toată lumea cu un interviu din spatele gratiilor, pe care i l-a oferit nimeni alteia decât fostei sale consiliere Anca Alexandrescu. În urma acestui interviu care a avut loc pe Skype, fostul lider PSD și-a pierdut dreptul de a mai munci la penitenciarul Rahova.

După ce prima parte a interviului a fost difuzată, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a fost acordată nicio aprobare pentru un astfel de interviu. De fapt, nimeni nu știa nimic despre așa ceva. Ca urmare a acestui fapt, va fi efectuat un control la penitenciarul Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea. Momentan fostul președinte PSD și-a pierdut dreptul de a mai lucra în penitenciar

Dragnea lucra la Rahova de ceva vreme, fiind la un moment dat și victima unui mic accident de muncă care îl scosese iar în atenția publicului acum câteva luni.

„Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el în cadrul conversației cu Anca Alexandrescu.

Fostul președinte al PSD a ținut să îl acuze Klaus Iohannis și PNL că „a mers în toate campaniile și când a câștigat a câștigat pe un mesaj anti cineva” și că în acest moment merge în aceeași direcție.

Vineri Liviu Dragnea a fost dus la DNA pentru ca procurorii să îi comunice acuzațiile din dosarul Tel Drum.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top