Connect with us
Marian Petrache (PNL), președintele Consiliului Județean Ilfov, este acuzat de șantaj și luare de mită. El s-a prezentat azi la sediul DNA.

Politic

Marian Petrache, șeful CJ Ilfov, acuzat de șantaj și luare de mită

Marian Petrache s-a prezentat vineri dimineață la sediul DNA. Președintele CJ Ilfov este acuzat de șantaj și luare de mită.

La ieşirea de la DNA, liberalul a spus că este vorba de un denunţ al fostului primar din Jilava, Adrian Mladin, condamnat definitiv anul trecut la cinci ani şi zece luni de închisoare. Petrache a negat acuzațiile aduse de procurorii anticorupție.

„Nu am niciun motiv, de ce Doamne, iartă-mă… Am fost la detectorul de minciuni. Cum să-mi şantajez eu propriul primar? Nu vi se pare că e strigător la cer?”, a spus Petrache.

Petrache este acuzat că l-ar fi șantajat pe primarul de la Jilava, Adrian Mladin, și că ar fi primit de la edil o excursie în Monte Carlo, sub formă de mită.

El a spus că-și va da demisia din toate funcțiile din Partidul Național Liberal (PNL), dar nu și din cea ce președinte al Consiliului Județean Ilfov, motivând că în această funcție  a fost votat de către alegători.

Citește și: Klaus Iohannis: „Am aprobat bugetul și bugetul asigurărilor sociale”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top