Connect with us
Marian Vanghelie, despre avere și greșe gramaticale: "Eu fac bani și când dorm!"

Politic

Marian Vanghelie, despre avere și greșe gramaticale: „Eu fac bani și când dorm!”

Marian Vanghelie a fost primarul Sectorului 5 în perioada 2000-2015. A stat la conducere patru mandate și a fost suspendat din funcție din cauza arestului preventiv pe motive de corupție. Acesta a ieșit mereu în evidență, atât prin scandalurile din care a făcut parte, cât și prin faptele lui sau chiar greșelile gramaticale făcute de-a lungul timpului. Acesta a participat la emisiunea Denisei Rifai, de la Kanal D, unde a răspuns celor mai picante întrebări pe care jurnalista i le-a pregătit. Fostul edil a vorbit, printre altele, și despre averea sa, dar și despre gafele pentru care este recunoscut și azi.

Marian Vanghelie își scuză gafele făcute

Marian Vanghelie este cunoscut pentru gafele sale din punct de vedere gramatical. ”Almanahe”, ”Goagăl” sau conjugarea verbului ”a fi” sunt doar câteva dintre acestea, pentru care oamenii l-au taxat grav de-a lungul timpului. Întrebat de Către Denise Rifai ce notă și-ar da la limba română, acesta a răspuns că 6 sau 7.

În plus, el a explicat că greșelile lui au fost făcute din cauza faptului că era obosit, programul lui fiind unul foarte încărcat, însă crede că este normal ca cineva să greșească. Uneori, acesta ar fi ajuns să nu doarmă câte 3 sau 5 zile, ceea ce i-ar fi afectat și capacitățile sale lingvistice. Cu toate acestea, el se consideră un om bine pregătit și susține că mulți îi mărturisesc acest lucru, chiar și unii dintre cei mai inteligenți oameni, iar mulți aspiră la intelectul său.

”Nu dormisem 2 zile. Mi se întâmplă. Aveam un program….e greu de explicat să-i spui cuiva că tu nu dormi 3 zile deloc. Nu mă crede lumea. Am avut și 5 zile când n-am dormit. Mi se întâmpla.Am relații cu oamenii cei mai inteligenți și cei mai pregătiți din această țară. Ei spun: Marian tu ești foarte inteligent. Și-ar dori mulți colegi de-ai mei de la academie să aibă inteligența ta. Dacă aveau inteligența ta, conduceau lumea.”, a adăugat Vanghelie.

Cât despre avere, fostul edil susține, deloc modest, că face bani chiar și atunci când doarme, pentru că pentru el lucrează numeroși oameni care, dacă el vrea, fac toată treaba în locul lui și el doar primește câștigul. În plus, este mândru de toate reușitele sale și niciodată nu uită de cei din jurul lui.

Întrebat dacă a făcut bani din politică, Marian Vanghelie a negat, dar a mărturisit că a făcut bani și în acea perioadă și, când și-a depus declarația de avere, toți au fost surprinși de veniturile sale. În plus, ele susține că a perioada de dinainte de Revoluție a fost una înfloritoare pentru statutul său financiar și crede că ar fi devenit unul dintre cei mai bogați oameni din România dacă nu se implica în politică, având în vedere că deținea funcții mari, care îi aduceau profituri semnificative.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top