Connect with us
PNL îl atacă pe Călin Popescu Tăriceanu pentru declarațiile în care pretindea că i s-a propus să preia șefia Partidului Național Liberal.

Politic

PNL îl atacă pe Călin Popescu Tăriceanu

PNL îl atacă pe Călin Popescu Tăriceanu pentru declarațiile în care pretindea că i s-a propus să preia șefia Partidului Național Liberal. Vicepreședintele liberalilor, Cezar Preda a criticat în termeni duri poziția luată de încă actualul, șef al Senatului.

PNL îl atacă pe Călin Popescu Tăriceanu: „Îl provoc să spună cine l-a ofertat!”

Virulenta declarație a lui Cezar Preda a inclus și o provocare directă lansată către Tăriceanu.”Îl provoc pe Tăriceanu să spună cu nume şi prenume cine i-a făcut oferta de a prelua președinția PNL, altfel este un mincinos notoriu. Este toxic pentru politica românească”, a răspuns tranșant Cezar Preda.

În același timp, Preda a fost extrem de acid la adresa colegilor care i-ar fi înaintat o asemenea ofertă lui Tăriceanu. „Să dispară din partid cei care au făcut o asemenea propunere, dacă ea chiar a avut loc. Eu cred că au făcut propunerea, sunt oameni care nu au stat în viața lor in opoziție. Au stat numai pe lângă PSD şi pe lângă alte partide. Deci, dacă cineva vinde președinția PNL numai pentru a prinde o cozvârlă nu are ce căuta in partid. Trebuie sa plece.”, a afirmat clar Cezar Preda.

Citește și: Tăriceanu, atac la adresa președintelui: „Iohannis este agent electoral al PNL”

Același vice-președinte PNL a atacat și subiectul traseismului politic, care ar putea afecta partidul în urma scorului dezamăgitor din alegeri. „În niciun caz nu va pleca vreun membru al fostului PD-L. Cine pleacă din partid, își arată fața cu adevărat.”, a concluzionat Cezar Preda.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top