Connect with us
Principesa Margareta va candida la preşedinţie din partea PSD. Cine a făcut anunţul

Politic

Principesa Margareta va candida la preşedinţie din partea PSD. Cine a făcut anunţul

Principesa Margareta ar putea candida la preşedinţie! Această afirmaţie a fost făcută de Marilena Rotaru, o cunoscută jurnalistă de televiziune.

Jurnalista Marilena Rotaru, cunoscută drept o fostă apropiată a Regelui Mihai, a scris pe pagina sa de Facebook că „Principesa Margareta ar putea candida la preşedinţie din partea PSD.”

„Pe surse: În schimbul legii instituționalizării, Principesa Margareta va candida la președinție din partea PSD. Trădare până la capăt!”!, a fost mesajul jurnalistei.

Reacţiile oamenilor care o urmăresc pe Facebook pe jurnalistă sunt numeroase:

„Se răsuceşte Majestatea Sa Regele Mihai I al României în mormânt. I-au spălat creierul Principesei Margareta. Trăiască Principele Nicolae al României. El este urmaşul la tron!”.

„Se vorbea de mult că singura salvare a PSD-ului ar fi Principesa. Apoi funeraliile regale impecabile, alungarea Principelui Nicolae, te duc cu gândul. Doamne fereşte!”

„Cum în România nimic nu este imposibil este posibil ca această strategie demonică a PSD de pentru a discredita definitiv casa regală. Desigur, nu cred că Principesa Margareta ar da curs unei astfel de penibile propuneri”.

Citeşte şi Doliu în fotbalul românesc. Cel mai valoros portar a încetat din viaţă

Este doliu în lumea fotbalului românesc! Portarul de legendă al Stelei din anii ’50 – ’60 şi al echipei naţionale, a decedat la vârsta de 88 de ani, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Născut la 18 aprilie 1929, Ion Voinescu a apărat în 20 de meciuri poarta echipei naţionale a României.

În cariera sa de senior a jucat pentru Metalul Bucureşti (1948-1950) şi pentru CCA – Steaua Bucureşti (1950-1963), câştigând de 6 ori titlul şi de 5 ori Cupa României.

Ion Voinescu a fost desemnat de UEFA cel mai reprezentativ jucător al României pe acest post. Pentru meritele sale sportive deosebite, i-au fost decernate Ordinul Muncii clasa a II-a şi Steaua Republicii.

”Conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, alături de întregul colectiv de sportivi, antrenori și tehnicieni, deplânge trecerea în neființă a fostului mare fotbalist român, Ion Voinescu și adresează un mesaj de compasiune rudelor, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat.

Ion Voinescu, a fost considerat cel mai bun portar din istoria României, o legendă a fotbalului. Timp de 13 ani, a apărat poarta Stelei, echipă cu care a câştigat şase titluri naţionale şi cinci Cupe ale României.

CITEŞTE MAI DEPARTE CÂTE TITLURI A CÂŞTIGAT

1 Comment

1 Comment

  1. Nick PopA

    2018-03-10T22:51:33+02:00 at 22:51

    Bre tanti Margareta, nu te lăsa atrasă în capcanele întinse de mizerabilii trădători Dracnea și Tăriceanu. Lasă’l pe Majestatea Sa regele Mihai I al României să’și doarmă somnul de veci, alături de regina Ana, în pace și tihnă !
    Apropo, cred că prințul Nicolae ar purta cu mult mai multă demnitate titulatura de urmaș la tronul României !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top