Connect with us
PSD depune astăzi moțiunea de cenzură

Politic

PSD depune astăzi moțiunea de cenzură

Partidul Social Democrat ar urma să depună luni, la Parlament, moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Orban. Anunțul a fost făcut de către preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Documentul se intitulează „Guvernul PNL – Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

PSD depune astăzi moțiunea de cenzură

Conform președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, moțiunea de cenzură la adresa Cabinetului Orban va fi depusă astăzi. Ciolacu a susținut că după nouă luni de guvernare liberală, România este o țară în derivă, cu un guvern care are zero credibilitate.

Într-o intervenție telefonică la Antena3, Marcel Ciolacu a declarat că documentul are între 22 – 24 de pagini și că va fi depus astăzi la Parlament. Noaptea trecută urma să fie finalizată, pentru ca azi, 17 august, să fie depusă. Moțiunea a fost semnată de un număr de 202 parlamentari, practic tot grupul PSD.

„În noaptea aceasta (nr ieri), echipa de la partid o să o finalizeze. Mâine, aşa cum am promis, o să o depunem. Este semnată de 202 parlamentari, tot grupul PSD”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu – liderul interimar al PSD a declarat că există discuții cu toate partidele politice reprezentate în Parlament, pentru susținerea moțiunii de cenzură. Tot el a spus că după citirea documentului nu vor mai exista forțe politice responsabile care să nu voteze această moțiune. Ciolacu a vorbit de lipsa de credibilitate a actualului guvern și de scăderea nivelului de trai al românilor.

„Cred că, după citirea ei, nu vor mai exista forţe politice responsabile care să nu voteze moţiunea. Am cumulat tot – haosul din, lipsa de credibilitate a guvernului, sfidarea românilor prin tot felul de chermeze şi fraternizări cu interlopii, dezastrul economic, nerespectarea legilor privind alocaţiile, pensiile şi, mai nou, salariile profesorilor, ţinerea spitalelor închise, scăderea nivelului de trai şi furtul din banii românilor confirmat de raportul Curţii de Conturi”, a arătat liderul interimar al PSD.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top