Connect with us
Raluca Prună, reacție după rezultatul alegerilor: „Nu voi tăcea”

Politic

Raluca Prună, reacție după rezultatul alegerilor: „Nu voi tăcea”

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a comentat rezultatele alegerilor care au avut loc pe 11 decembrie.

Aceasta a scris pe Facebook că nu va pune capul în pământ și va continua să vorbească despre problemele din justiție.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru susținere in tot acest an greu, dens si interesant. Celor care m-ați susținut. Mulțumesc celor care m-ați criticat si de la care am învățat ceva, chiar si celor care m-ați înjurat pentru ca si voi sunteți din cetate.

Nu împărtășesc pesimismul din jur. Nu e o zi de doliu, este o zi in care alegeri organizate corect au dat un rezultat care reflecta ceea ce vor alegătorii. Mai sunt mulți, cei mai mulți, care nu au votat: de lehamite, din cauza unor standarde care ii fac sa reclame perfectiune in politica sau pur si simplu din indiferenta.

Pe aceștia sper ca, intr-o zi, sa ii putem convinge sa voteze. A vota este esența cetățeniei active. A sta pe margine, chibiț, pentru ca apoi sa critici superior si sa spui ca nu esti responsabil de rezultat mi se pare o lașitate.

„M-am întors în România cu multă dragoste”

M-am întors in Romania cu multă dragoste pentru tara in care am familie, prieteni, morminte, amintiri, in care am facut școala si in care am devenit ceea sunt azi. M-am întors sa dau ceva înapoi tării mele.

Am primit enorm in acest an. Mi-am reîntâlnit profesorii din facultate, am cunoscut scriitori, creatori care au contribuit la formarea mea, profesioniști din multe domenii care fac ca tara noastră sa meargă mai departe.

Am cunoscut oameni care m-au ajutat enorm sa duc acest mandat. Pentru toți aceștia am încercat sa dau – in timp scurt, in condiții politice destul de vitrege, tot ce am putut mai bine. Onest si neprefacut. Am si dezamăgit uneori, fără îndoiala, dar nu cu buna știința.

Am avut dezamăgiri la fel de mari in acest mandat. Cea mai mare, cu ocazia primei mele moțiuni, din partea unei senatoare. De la tribuna Parlamentului, m-a întrebat retoric de ce am venit in România si mi-a cerut sa nu spun ‘din patriotism’, pentru ca nu crede asta.

Nu am răspuns atunci. A ajuns demagogic sa spui ca esti patriot. Va spun acum ca exact de asta am venit. Si exact din același motiv nu voi tăcea dupa ce îmi termin mandatul. Cred ca România, așa cum o cunosc eu, poate si merita mult mai mult.

CITEȘTE ȘI: Asociatia Magistratilor ii cere lui Ciolos sa o demita pe Pruna

Avem treaba, ai dreptate Ioana Derscanu! Lucrurile durabile se construiesc cu multa munca, grass root.

PS înainte sa mi se incheie mandatul, am să public bilanțul acestui an extraordinar, cu implinirile si neimplinirile lui. Stay tuned.”, a scris ministrul Justiției pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Politic

To Top