Connect with us
Raluca Turcan, susținută de PNL, USR și PMP la șefia Camerei Deputaților

Politic

Raluca Turcan, susținută de PNL, USR și PMP la șefia Camerei Deputaților

PNL, USR și PMP au luat decizia de a o susține pe Raluca Turcan la șefia Camerei Deputaților. Din partea PSD propunerea este Carmen Mihălcescu. Ambele propuneri au șanse să treacă dacă UDMR și celalate partide mici vor vota spre una din tabere.

România PLUS susține că nu se implică

Partidul lui Dacian Cioloș, România plus susține că nu se va împlica în susținerea unui candidat comun al dreptei din România, dar că va vota pentru candidatura celor două nume anunțate până acum.

Citește și: Cine este Carmen Mihălcescu noul Președinte al Camerei Deputaților susținut de PSD

Șansele sunt aproape egale atât pentru Raluca Turcan cât și pentru Carmen Mihălcescu!

Citește și: Viorica Dăncilă, schimbare la 180 de grade, PSD va aplica Referendumul. „Consider că s-a greșit în Diaspora”

UDMR și partidele mici pot face diferența, în funcție de negocierile pe care aceștia le vor demara cu maghiarii, noul Președinte al Camerei Deputaților va fi ales.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top