Politic

Robert Negoiță își face partid „București 2020”, „1% politică, 99% muncă”

Robert Negoiță, primarul sectorului 3 din București, a anunțat astăzi într-o conferință de presă că își inființează partid. Acesta se va numi „București  2020”, iar noua formațiune politică are sloganul „1% politică, 99% muncă”. Orientarea partidului lui Negoiță este de stânga.

Robert Negoiță, ne dorim mai multă muncă și mai puțin circ

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță a declarat în conferința de presă susținută joi, că partidul său va avea membri care nu vor  face circ. Aluzia este directă la Gabriela Firea, despre care primarul din sectorul 3, consideră că este mai prezentă la TV și pe rețelele de socializare, decât la primărie.

Robert Negoiță nu va candida în 2020 la primăria generală a Capitalei și nici nu și-a anunțat candidatura la Primăria sectorului 3 din București.

Primarul se bucură de o mare susținere a locuitorilor din sectorul 3, care l-au asaltat pe rețelele de socialziare, rugându-l să candideze pentru un nou mandat. Primarul este apreciat pentru lucrăririle de modernizare făcute în sectorul 3, considerat cel mai modern din Capitală.

Lucrările de reabilitare la 85% din blocuri, drumurile asfaltate, spațiile verzi întreținute și aranjate, au cucerit locuitorii care consideră că viața în S3 este una mai bună ca-n alte sectoare.

Sectorul 3 cuprinde cartierele: Vitan, Dudești, Titan, Balta Albă, Centru Civic, Dristor, Muncii, Unirii. Se află pe locul 3 în topul sectoarelor din București.

Stânga din românia tot mai scindată

PSD pierde tot mai mult teren în fața alegătorilor, chiar dacă înainte de alegeri a propus și promulgat legi precum: dublarea alocațiilor, mărirea pensiilor cu 40% și alte tipuri de „pomeni” electorale făcute de social democrați în fiecare an electoral.

Partidul lui Victor Ponta este în mare parte contruit de foști membri PSD, în frunte cu Victor Ponta, care a fost șeful PSD și premierul României.

Partidul București 2020 ar fi al treilea partid de stânga important din țara noastră, care strică planurile PSD și Pro România. În prezent în România sunt 3 partide de stânga (PSD, Pro România, Partitul Puterii Umaniste) și vine și al patrulea „București 2020”. De dreapta și centru dreapta sunt 6 partide (PNL, USR, ALDE, UDMR, PMP, PLUS).

Cel mai recent proiect al Primarului din Sectorul 3, Robert Negoiță este parcul de pe strada Brățării.

Conferința de presă

Acest articol a fost actualizat la: 2020-07-16T13:47:19+03:00 13:47

Vezi comentarii

  • Felicitari pentru initiativa infiintarii Partidului" Bucuresti 2020" si mai ales pentru sloganul " 1% politica si 99% munca" !
    Domnule primar Robert Negoita, sunt unul din adeptii dumneavoastra privind viitorul capitalei Tarii si in general al politicii practicate de dumneavoastra de-a lungul timpului petrecut in PSD ! Acum nu-mi ramane decat sa va urez mult noroc ! Prietenul din Moldova.

  • Bravo lui, intr adevar un om serios si de calitate, putinii oameni din PSD pe care i am apreciat. Sectorul 3 este intr adevar cel mai frumos sector. A facut o alegere corecta ca s a dezis de PSD.

Share
Scris de
Daniela Stoiu

Acest site foloseste cookies.

Read More