Connect with us
Sevil Shhaideh, ministrul demisionar al Dezvoltării, a afirmat că intenționează să depună o plângere penală contra premierului Grindeanu.

Politic

Sevil Shhaideh îl amenință pe Sorin Grindeanu cu o plângere penală!

Ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a anunțat duminică, la Antena 3, că ia în calcul să facă o plângere penală împotriva premierului Sorin Grindeanu.

”Iau în calcul să fac o plângere penală împotriva domniei sale, cu privire la afirmațiile sale”, a declarat  Sevil Shhaideh, duminică, la Antena 3.

Reacția vine după demiterile de la Ministerul Dezvoltării decise, duminică, de șeful Guvernului. Mai mult, Sevil Shhaideh îl acuză pe premier că dorește ”blocarea dezvoltării țării”. Premierul Grindeanu a acuzat-o pe Sevil Shhaideh de faptul că „nu a făcut nimic” în ceea ce privește PNDL.

„Programul național de dezvoltare locală faza a doua este unul dintre obiectivele mele principale ca premier. Am avut foarte multe întâlniri cu primari de comune, de orașe, municipii, președinți de CJ pentru a găsit soluții ca acest program să fie un succes. Din păcate, doamna ministru Sevil Shhaideh, în coordonarea căreia se află acest program a avut la dispoziție cinci luni să facă ceva și nu a făcut nimic. Am avertizat-o că sunt întârzieri și că primarii încep să își piardă răbdarea. Nu m-a ascultat. A doua zi după avertismentul public, și-a amintit de program și a anunțat că îi dă drumul.

Am hotărât următoarele: nu accept ca acest program să fie folosit în scop politic și nu am de gând să tolerez așa ceva. Pentru a înlătura așa ceva, am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toți secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării. De azi, doamna Sevil Shhaideh nu mai poate semna niciun fel de act care să aibă legătură cu PNDL. Am făcut acest demers pentru a bloca eventualele abuzuri”, a spus Sorin Grindeanu.

Citește și: Liviu Dragnea a dezvăluit care este soarta moțiunii de cenzură contra guvernului Grindeanu

Citește și: Grindeanu lovește dur înainte de moțiunea de cenzură! Banii au fost blocați!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top