Connect with us
Sevil Shhaideh a oferit prima declarație de când a fost propusă premier de Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Politic

Sevil Shhaideh, prima declarație: „România a optat pentru un nou început”

Sevil Shhaideh a oferit primele declarații după ce a fost propusă în funcția de premier de către Liviu Dragnea.

Fostul ministru al Dezvoltării a scris pe Facebook că ziua de 21 decembrie este una istorică și că „România a optat pentru un nou început”.

”21.12.2016 – O zi istorică!
Zi în care România a optat pentru un nou început, într-un mod diferit, cu fapte primând și lăsând vorbele pentru a explica rezultatele ce vor urma să vină…”, a scris Sevil Shhaideh.

”Am petrecut câteva ore citind aproape toate mesajele private primite. Vă mulțumesc pentru susținere și vă garantez că vom rezolva, pas cu pas, fiecare lucru care contează pentru populația acestei țări, fiindcă doar împreună vom putea duce această țară la nivelul urmator!”, a completat prim-ministrul propus de PSD.

Sevil Shhaideh (52 de ani) a fost propusă președintelui Klaus Iohannis de coaliția formată de PSD și ALDE, la consultările care au avut loc la Palatul Cotroceni.

Citește și: Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier

Sevil Shhaideh, „fina” lui Dragnea

Sevil Shhaideh s-a căsătorit în 2011, iar presa a scris că naşi de cununie au fost Liviu Dragnea şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu. Liviu Dragnea a afirmat însă că Sevil Shhaideh nu îi este fină, deoarece în religia musulmană nu există termenul de naş, şi că la căsătoria acesteia i-a fost „martor”.

Citește și: Nicușor Dan, după propunerea lui Sevil Shhaideh: Liviu Dragnea și PSD sfidează românii

„În religia musulmană nu există termenul de naş. Sunt martori. Atunci când se căsătoresc doi, un bărbat şi o femeie de religie musulmană, sunt unii care participă la acel eveniment şi care sunt martori. Nu există termenul de naş şi fin”, a spus șeful PSD.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top