Connect with us
Sorin Grindeanu a ieșit public pentru prima dată după proteste. Premierul spune că nu a încălcat cu nimic legea.

Politic

Sorin Grindeanu, prima reacție după proteste: „Nu am încălcat legea cu nimic”

Sorin Grindeanu a ieșit public după protestele din București și mai multe orașe din țară. Premierul a declarat că nici el și nici ministrul Justiției nu au încălcat legea cu nimic. În plus, spune premierul, OUG privind modificarea codurilor penale a respectat toate procedurile.

Sorin Grindeanu a declarat că nu renunță la OUG. ”Am luat o hotărâre acum două zile şi mergem înainte, justificat”, a afirmat Grindeanu.

Sorin Grindeanu, explicații despre modificarea codului penal

Grindeanu a fost întrebat despre caracterul de urgenţă al modificărilor la codul penal. El a răspuns că i-a cerut ministrului Justiţiei, Florin Iordache, să vină cu ”o poziţie clară, rapidă” în faţa Guvernului, pentru că lumea ieşea în stradă în legătură cu ceva ce guvernanţii nu făcuseră.

”Noi nu am discutat niciodată de amnistie. Eu, juridic, nu am auzit de termenul ăsta inventat amnistie mascată”, a spus premierul.

”A venit ministrul Justiţiei tocmai pentru a detensiona toată această situaţie, cu această propunere care a îndeplinit toate procedurile – a fost şi dezbatere publică… Nu am încălcat legea cu nimic nici eu, nici domnul ministru al Justiţiei”, a mai declarat Sorin Grindeanu.

Citește și: Liviu Dragnea: „Considerăm că orice încercare de subminare a Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept”

Premierul a subliniat că ”s-au respectat toate procedurile”.

1 Comment

1 Comment

  1. john

    2017-02-03T17:56:06+02:00 at 17:56

    Nu strada rezolva problemele, ci institutiile statului. Deci tot inainte Domnule Prim Ministru. Nici un pas inapoi. Daca ati gresit, vor spune acele institutii, altele decat presedintia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top