Connect with us
Sorina Pintea e terminată! Culisele dosarului în care este implicată. Șeful DNA a spus tot

Politic

Sorina Pintea e terminată! Culisele dosarului în care este implicată. Șeful DNA a spus tot

Sorina Pintea a fost eliberată din arestul preventiv, iar fostul Ministru al Sănătății este terminată. Șeful DNA vine cu dezvăluiri care o înfundă pe Pintea, conform Capital. De asemenea Crin Bologa, avocatul Sorinei Pintea, spune că dosarul i-a fost pus la dispoziție aceteia.

Ce spune Crin Bologa

”Încă nu ni s-a dat dosarul în format electronic, ci doar niște acte pe hârtie. Doar o parte din acte sunt puse la dispoziție până la acest moment”, a spus avocatul Sorinei Pintea.

DNA a fost acuzat de apărătorul Sorinei Pintea că aceasta a avut parte de un tratament inuman și nu i s-au respectat drepturile. Însă alte surse susțin că penitenciarul i-a propus fostului Ministru transferul la un spital penitenciar, dar aceasta a refuzat în  scris.

Sorina Pintea consieră că este revolător ce se întâmplă în România, o angajtă CFR condamnată la 2 ani de închisoare pentru o șpagă de 7 lei

Un caz similar  cu cel al lui Pintea, a fost dezvaluit de site-ul podul.ro, în care este expusă povesea unei controloare CFR care a fost condamnată la 2 ani de închisoare.

”O femeie, controlor de tren, acuzată că a luat șpagă 7 lei, a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare. 7 lei! Mai puțin decât un pachet de țigări!

7 lei! O șpagă derizorie! Cei care au publicat informația n-au catadicsit să dea și numele infractoarei. Nimeni, absolut nimeni n-a sărit în apărarea ei.

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, este acuzată că a luat mită 10.000 de euro și 120.000 de lei.

Diferența între 7 lei și 10.000 de euro & 120.000 de lei fiind măricică, în apărarea Sorinei Pintea au sărit ca arși parlamentari, europarlamentari, miniștri, politicieni de toate culorile, ziare, televiziuni și chiar avocatul poporului.

Infractoarea fără nume, care a luat șpagă 7 lei, a recunoscut fapta și a precizat că a primit bani de la călători frauduloși fiind ”obligată” de sistemul din care făcea parte, care o forța ”să ia și să dea mai departe”, în caz contrar riscând ”să-și piardă locul de muncă”.

Cazul și-a urmat cursul, infractoarea de șapte lei a atacat decizia instanței, iar judecătorii Curții de Apel Constanța au decis să o achite pentru cele două infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu. În schimb, controlorul de tren, care a pus la cale flagrantul, s-a ales cu o amendă de 1000 de lei.

Concluzia? Furați mult și fără rușine. Veți fi apărați de parlamentari, de europarlamentari, de miniștri, de politicieni de toate culorile, de ziare, de televiziuni și chiar de avocatul poporului”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Andu

    2020-04-03T15:26:13+03:00 at 15:26

    Un articol ridicol! De ce e Pintea terminată nu am înțeles!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top