Connect with us
Sorina Pintea a cerut un psiholog: ”Este tumefiată, este foarte umflată, nu a mâncat de 72 ore”

Știri

Sorina Pintea a cerut un psiholog: ”Este tumefiată, este foarte umflată, nu a mâncat de 72 ore”

Sorina Pintea a solicitat un psiholog în Arestul Capitalei, pentru că incidentul care s-a petrecut ieri a afectat-o foarte tare. Avocatul ei a povestit într-o emisiune tv cum se simte acum fostul ministru al Sănătății.

Sorina Pintea a cerut un psiholog: ”Este tumefiată, este foarte umflată, nu a mâncat de 72 ore”

Avocatul Sorinei Pintea, Viorel Mocanu, spune că Sorina Pintea a fost dusă la policlinică un act formal”, ca autoritățile să fie acoperite în cazul în care aceasta pățește ceva mai grav.

Se pare că fostul ministru a cerut astăzi un psiholog care să o ajute să gestioneze toată această situație dificilă.

Faptul că a fost dusă la spital este un act formal. A fost făcut pentru a se acoperi în situația în care Doamne ferește se întâmplă ceva foarte urât în ceea ce privește viața domniei sale (n.r. – în caz de deces). Sorina Pintea este tumefiată, este foarte umflată, nu a mâncat de 72 ore.

În Arestul Central nu există mâncare specială pentru un astfel de pacient. Abia mâine îi vom face rost de alimentele necesare pentru situația în care se află. Din păcate, se pare că o calitate procesuală de inculpat se transformă în tortură, în umilire și degradare în societate pentru că așa doresc anumite persoane. Fac referire la cei care au dispus ca aceste imagini să fie posibile. E un act de tortură la adresa Sorinei Pintea… dacă cineva credea că stă bine cu psihicul…”, a zis Viorel Mocanu la Antena 3.

Citește și: Mamă din Oradea pusă de alţi părinţi să îşi mute fetiţa din clasă, dacă nu dă bani de cadou pentru învăţătoare, de 1 Martie

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top