Connect with us
Ștefănescu: Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital

Politic

Ștefănescu: Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital

ogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital, afirmă fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu: „Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș”.

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins! Ziceți adevărul, nu mințiți! Nu vă bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa până în ultima secund! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan”, scrie pe Facebook Codrin Ștefănescu.

O poziție similară are și senatorul AUR Diana Șoșoacă.

„Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți”, afirmă senatorul AUR.

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a murit marți.

A murit Bogdan Stanoevici! Coronavirusul l-a răpus pe actor

A murit Bogdan Stanoevici! Coronavirusul l-a răpus pe actor

Marele actor Bogdan Stanoevici a murit astăzi, 12 ianuarie. El era infectat cu covid-19 și se afla în stare gravă de mai mult timp. După mai multe tratamente și proceduri la care medicii au apelat pentru a-l salva, bărbatul de 62 de ani nu a mai rezistat, iar organismul lui a cedat.

Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu coronavirusul

Bogdan Stanoevici a fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Din nefericire, celebrul actor a decedat astăzi din cauza coronavirusului. Stanoevici era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București, unde a ajuns în stare gravă din cauza infectării. Starea lui s-a agravat treptat și organismul a devenit din ce în ce mai slăbit.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top