Connect with us
Theodor Paleologu a luat o decizie după ce a pierdut alegerile parlamentare 2016. Deputatul a scris pe pagina sa de Facebook...

Politic

Theodor Paleologu, decizie după eșecul în alegeri: „Mă simt responsabil…”

Theodor Paleologu a luat o decizie după eșecul la alegerile parlamentare. Deputatul independent a precizat miercuri, pe pagina sa de Facebook, că se simte responsabil faţă de cei care l-au votat. Astfel, s-a gândit să pună bazele unui nou partid de dreapta.

”Foarte mulţi sunt cei care mă îndeamnă să pun bazele unui nou partid de dreapta, cu o clară identitate liberală şi conservatoare. Pe de-o parte, mă simt responsabil faţă de cei care m-au votat, care au strâns semnături, au dat flyere şi au combătut pentru candidatura mea. Sunt oameni care au dat din banii şi timpul lor pentru o cauză comună. Au pus suflet, s-au implicat şi acum sunt dezamăgiţi. Nu-i pot lăsa aşa”, scrie Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu, decizie după eșecul la alegerile parlamentare

”Pe de-altă parte, nu am aspiraţii de şef de partid şi voi dedica foarte mult timp şcolii de la Casa Paleologu, o cauză cel puţin la fel de importantă în opinia mea. Dacă totuşi voi urma îndemnul acestor susţinători şi simpatizanţi, o voi face cu totul altfel decât s-a procedat până acum la crearea de noi partide. Aşa cum spunea un susţinător fervent, ar trebui să fie un partid-şcoală, adică o organizaţie care să formeze spiritul civic şi militant al membrilor şi simpatizanţilor din timp, cu câţiva ani înainte de următoarele alegeri. Voi lăsa altora conducerea partidului, eu urmând a mă concentra pe educarea cadrelor. Aş fi mai degrabă mentor decât preşedinte”, a subliniat deputatul.

Theodor Paleologu a ţinut să precizeze că postarea sa ”e o invitaţie la un schimb de idei, nu un angajament”.

Citește și: Elena Udrea a pierdut alegerile parlamentare

Acesta a candidat independent pentru un nou mandat de deputat în Capitală. Însă, a pierdut alegerile după ce a obţinut doar 8.278 de voturi. Număru fiind, însă, sub pragul electoral de 25.000 de voturi necesare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top