Connect with us
Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că PMP nu va susține moțiunea de cenzură contra guvernului Grindeanu.

Politic

Traian Băsescu a luat decizia care dă totul peste cap! Ce va face PSD

Președintele PMP Traian Băsescu a declarat vineri că nu s-a întâlnit cu Liviu Dragnea și nici cu Călin Popescu Tăriceanu, precizând că formațiunea politică pe care o conduce nu susține moțiunea de cenzură contra Guvernului Grindeanu

Deşi în cursul zilei de ieri, PMP şi-a făcut publică poziția prin care anunța că nu va susține nicio moțiune a PSD-ului, în cursul zilei de astăzi, mijloace mass-media au lansat informația că PMP ar negocia cu PSD, cu privire la moțiunea de cenzura a PSD ÎMPOTRIVA PROPRIULUI GUVERN.

Facem din nou precizarea că PMP nu va susține o moțiune a PSD şi că nu negociează acest lucru. De altfel, informăm că nu a existat nicio solicitare oficială a PSD pentru discuții legate de moțiune.

Apreciem că prezenta criză este o criză internă a PSD-ului, generată de bătălia pentru putere între găştile din acest partid. Nu intenționăm să ne implicăm în niciun fel în această afacere politică de casă, a scris Băsescu pe Facebook.

Reamintim că duminică se va citi în Parlament moțiunea de cenzură contra Guvernului Grindeanu, urmând ca miercuri să se dea votul decisiv care va stabili dacă Sorin Grindeanu va rămâne premier.

Citește și: Primele declarații ale lui Sorin Grindeanu, după ce PSD l-a exclus din partid și a anunțat moțiunea de cenzură

Citește și: DECIZIE ISTORICĂ! Liviu Dragnea: „Singura soluție este moțiunea de cenzură”

1 Comment

1 Comment

  1. marin

    2017-06-17T12:33:46+03:00 at 12:33

    un caca pisu ,arestati/l odata pe matelotul asta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top