Connect with us
Tudorel Toader revine! Fostul ministru a câştigat un nou mandat! Este revoltă totală

Politic

Tudorel Toader revine! Fostul ministru a câştigat un nou mandat! Este revoltă totală

Tudorel Toader revine pe scena publică după ce acesa a fost revocat din funcția de Ministrul al Justiției. A fost unul din cei mai controversați miniștri din Guvernul PSD și inițatorul multor legi care au scos românii în stradă.

Tudorel Toader a candidat pentru funcția de rector al facultății „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și a primit votul consiliului universității, iar decizia a creat revoltă în rândul reprezentaților studenților și chiar a mai multor profesori.

Acesta a obţinut al doilea mandat în fruntea instituţiei de învăţământ după ce a obţinut 32,87% din voturi, faţă de 24,39% cât a strâns contracandidatul său, Adrian Muraru.

Alegerile au avut loc miercuri, 3 martie. Au votat 594 de persoane, iar Tudorel Toader a primit 283 de voturi, pe când Adrian Muraru a primit doar 210 voturi, scrie Capital.

Tudorel Toader: Rezultatul votului arată că instituția noastră este una democratică

Tudorel Toader este din nou rector la universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Tudorel Toader este din nou rector la universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

“Prejudiciul de imagine adus Universității ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iași de până acum a fost colosal, ceea ce urmează nu se arată a fi mai bine. Dorim tuturor curaj și răbdare în următorii 4 ani, în care va trebui să (re)învățăm să devenim o comunitate academică integră”, transmit cei de la Liga Studenţilor.

„Acest vot mă onorează şi le mulţumesc pentru încrederea acordată pentru următorii patru ani colegilor mei din universitate. Acest vot arată faptul că este încredere în ceea ce s-a realizat în patru ani în cea mai veche universitate modernă a României.
Pe de altă parte, rezultatul votului arată că instituţia noastră este una deschisă, democratică şi în cadrul căreia fiecare îşi poate spune opţiunea. Îi asigur pe toţi membri comunităţii de faptul că ceea ce am realizat până acum va continua şi în următorii patru ani”, scrie bzi.ro.
Tudorel Toader a fost Ministrul al Justiției în guvernul PSD.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

3 Comments

3 Comments

  1. ILIE P.

    2020-03-12T18:12:18+02:00 at 18:12

    Dacă domnul profesor a obținut cele mai multe voturi, participanții la acest joc – alegerile – ar trebui să dea dovadă de respect și să accepte rezultatul. Chiar dacă ADN-ul lor are gena păsărilor libere, care nu respectă nici o regulă sau lege.

  2. Adrian

    2020-03-12T15:46:27+02:00 at 15:46

    Cum ramine cu …”Cand esti mic inveti sa vorbesti, cand esti mare inveti sa taci”.Cum l-ai evaluat tu pe Tudorel ?Adica ce expertiza ai matale sau poate esti un nou CTP care se pricepe la toate si de fapt la nimic…

    • Adrian Vrauko

      2020-03-12T20:29:57+02:00 at 20:29

      Nu l-am evaluat eu pe domnul Tudorel Toader, am relatat declarațiile celor meționați în articol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top